Milyen masszőrt keres?

-

Ágota

Budapest, III. kerület

+3670-344-2114
Elérhető vagyok:

9-15

9-15

9-15

9-15

9-15

9-15

9-15

Ágota vagyok, masszőz-pszichológus.

Magamról a következőket mondhatom:

Kíváncsi természetem van, mindent tudni és érteni akarok. Legfőképp az Ember érdeklődésem középpontja. Érteni akarom az emberi természetet, és mindinkább kutatok ez irányban, annál inkább érzem azt hogy semmit sem értek. Nagyjából ilyen motivációk által vezérelve lettem pszichológus, és évekig dolgoztam gyermekekkel és felnőttekkel is különböző kutatási területeken.

Hogy hogyan illik mindebbe a masszázs?

Igenis szépen: felfedeztem hogy nagyon sok olyan elem van az emberi pszichében amit a "hagyományos" verbális megközelítéssel nem lehet elérni. Viszont egy-egy érintés vagy mozdulat hatalmas mennyiségű információt tud a felszynre hozni. És mindezt fel lehet használni egy teljesebb élet megteremtéséhez.

Kezeléseim során egyre inkább igyekszem személyre szabott technikákkal dolgozni. A masszázsmozdulatokat a következő masszázsfajtákból hozom: svédmasszázs, sportmasszázs, lomi lomi, valamint thai masszázs elemeket is felhasználok.

Masszázskezeléseim álltalában másfél órát vesznek igénybe, de esetenként 1 óra vagy 1 óra 15 perc is lehet maga a masszázs. Ezen kívül szeretem ha bőven jut idő egy beszélgetésre a masszázs előtt, vagy akár teázásra, saját készítésű almás pite fogyasztására...

Naponta kettő vendégnél nemigazán tudok többet fogadni, ezért sokszor csak többszöri próbálkozás után lehet időpontot kapni nálam, és minden esetben előzetes egyeztetés szükséges, néha lehet szerencséd aznapra is időpontot kapni amikor felhívsz, de csak ha valaki éppen előtted lemondta.

Ha úgy érzed megszólítom szíved ezekkel a sorokkal, szívesen látlak vendégként. Masszőrödként, barátodként, segítődként.

Gyere el hozzám ha pihenni szeretnél vagy feltöltődésre van szükséged, de szívesen látlak ha egy testi vagy lelki problémát is hozol. Ebben az esetben álltalában egy kezelés nem elég, ezért ha ugy látod dolgozni szeretnél magadon akkor fel tudok kínálni egy 5 alkalomból álló csomagot ami megbeszélés szerint masszázsokat és más különböző terápiás elemekből is állhat.

 

Várlak szeretettel

 

Hi, I am Agota and I can tell you the following about myself:

I am a masseuse and a psychologist. I was working as a psychologist for years before I discovered the power of touch. Just from curiosity I started a massage course, and I became amazed when realized how much a couple of strokes can give- sometimes way more than hours and hours of psychotherapy.  The body has a beautiful and secret language, it tells us when to stop, when to start something, how to release a tension… we just have to listen. It can even tell us why do we face difficulties in certain life situations, and how to treat these difficulties- it has its own wisdom.

When you come to me for a massage I do the following:

I listen to you. To your words (if you have any to share). To your breathing. To your body.

The massage is like a dance. I move around you, lifting and shaking out the tension from your body, pushing and then releasing your muscles and deeper tissue, stretching your joints. I think it is very important if I can address you in your mother language,  so I speak various languages… I can talk to you in German, Serbian, Spanish, even Portuguese (this last one however, is under development…). 

 

Hope to see you soon!

ŐKET IS NÉZZE MEG

Welcome

új állásajánlat
Gréta

2018-03-20

Gréta

Ágota

2018-03-19

Ágota

Laura

2018-03-19

Laura

új szakképzett masszőz
Tita

2018-03-15

Tita

Új képek

Tita

2018-03-20

Tita

Andi

2018-03-20

Andi

Detti

2018-03-19

Detti