Milyen masszőrt keres?

-

A hirdető korosztálya

Harmincas

Megközelíthetőség

Fizetős parkoló

Hol masszíroz?

Masszázságy, masszázspad

Mivel masszíroz?

Kézzel

Milyen masszázst tud?

energetizáló masszázs

frissítő-lazító masszázs

gyógymasszázs

izomlazító masszázs

komplex masszázs

pihentető masszázs

professzionális masszázs

relaxációs masszázs

sport masszázs

svéd masszázs

szakszerű masszázs

terápiás masszázs

Anna

Budapest, XIII. kerület

+3670-519-5003
Elérhető vagyok:

8-20

8-20

8-20

8-20

8-20

9-20

9-20

A PROGRAMOM SEMMILYEN EROTIKUS ELEMET NEM TARTALMAZ!!!!

A mai rohanó világunkban sokféle hatás éri az ember testét, lelkét, melyekkel, ha nem foglalkozunk, akkor egy fokozatosan romló állapotot idéznek elő minden területen.  Masszázs programommal mind a testedben bekövetkező változások, fájdalmak javulását, rendeződését elő tudom idézni, mind pedig a lélek fájdalmait, stresz következményeit, veszteségek (anyagi és érzelmi veszteségek) kezelésében aktívan segédkezem.

 

Néhány "probléma", melyek egy vagy több alkalom masszázsterápia hatására  javulni fog: hátfájás, derékfájás, merev nyak, vállfájás illetve merev váll, izomgörcsösség, vádli-, comb fájdalom, térd fájás, izületi kopásból eredő fájdalom (ennél kiegészítő terápiák szükségesek)  gerincsérv következményeinek javítása, talp fájdalom, fejfájás, ujj merevség. A masszázs erősségét az izomzat érzékenysége határozza meg.

 

Lelkileg, a következő témákban vezetem végig a folyamatokat: új nézőpontokat mutatok konfliktusok megoldásához, melyekben segítek megtalálni a valódi okot, ami a gyökere a kialakult helyzetnek. A gyökérok megszüntetéséhez is hozzájárulok.Stresszoldás. Párkapcsolati problémák rendezése. Pszichoszomatikus betegségek gyökérokainak megtalálása és oldása. Életerő aktivitás fokozása. Bánat, gyász program. Munkahely-, vállalkozás elvesztése, megszünésének fájdalmainak oldása. Bűntudat, kudarc kezelés. Spirituális-, energetikai tanítással, útmutatással, fejlesztéssel is foglalkozom.

 

Életünkben jelentkező problémák  egy-két masszázsterápiával megoldhatók, de némely esetnél szükséges lehet egy rendszeresebb találkozás.

 

A Dózsa György úti metró közelében lévő lakásban várom szeretettel vendégeimet.

 

Időpont egyeztetést, csak számkijelzéssel fogadok el. Ha nem tudom felvenni a telefont, kérem hívjon később vagy küldjön üzenetet amiben visszahívást kér.

A következő telefonszámon tudok információt adni, illetve időpontot egyeztetni: +3670/519-5003

ŐKET IS NÉZZE MEG

Welcome

Dóra

2018-11-21

Dóra

Noa

2018-11-20

Noa

Ildikó

2018-11-20

Ildikó

Gréti

2018-11-16

Gréti

Blanka

2018-11-15

Blanka

Új képek

Detti

2018-11-21

Detti

Orsi

2018-11-21

Orsi

Évi

2018-11-19

Évi