Milyen masszőrt keres?

-

mit kell tudni az
erotikus masszázsról?


Erotikus masszázsnak nevezik sokan azt a masszázs kategóriába nehezen sorolható pénzszerző tevékenységet, amikoris egy teljesen képzetlen, vagy egy kétnapos gyorstalpalón "végzettséget" szerzett hölgy vendéget fogad egy bérleményben, testápolós vagy olajos kézzel simogatja, kenegeti, aztán amikor megunja, akkor megkeresi a vendége nemi szervét és nekiáll húzogatni.

Ennek semmi köze az erotikus masszázshoz, bár kétségtelen jobban hasonlít rá, mint a mákdaráló.
Az erotikus masszázs célja a vágy felkeltése és fokozása - ez pedig sokkal több a farok felállításánál és kiverésénél

Egyes ázsiai országokban - ahol a masszázs kultúrája évezredes - az erotikus masszázs nem is juttatja el a vendéget a csúcsra, hiszen a vendég nem kielégülés céljából kereste fel a szakembert, hanem a nemi életét színesítendő az alvó oroszlán felébresztése, a vágy serkentése, a szexuális energia áramlásának fokozása végett.
Az erotikus masszázs hatására a férfiember újult energiával érkezik haza és bújik ágyba a párjával, hogy együtt járják végig a gyönyör ösvényeit.

Az erotikus masszázs megkívánja a masszőz - vagy masszőr - szakképzettségén felül az átlagosnál jóval nagyobb szexuális kultúráját, empátiáját és odafigyelését.

Nagyon kell tudni masszírozni, nagyon kell tudni bánni a másik nem energiáival és nagyon kell tudni lélekben kívül maradni az akción.
Az a masszőr vagy masszőz, aki a vendégei gerjedelmeit látva maga is felizgul és részese akar lenni a gyönyörnek, az nem alkalmas az erotikus masszázs szolgáltatására.

Welcome

Dia

2018-01-23

Dia

Judit

2018-01-23

Judit

Dia

2018-01-18

Dia

Gréta

2018-01-18

Gréta

Ibolya

2018-01-17

Ibolya

Tímea

2018-01-17

Tímea

Új képek

Ibolya

2018-01-19

Ibolya

Bogi

2018-01-18

Bogi