Milyen masszőrt keres?

-

A hirdető korosztálya

Negyvenes

Megközelíthetőség

Ingyenes parkolás

Testalkat

Csinos

Hol fogad?

Bérlakás, egyedül

Hol masszíroz?

Masszázságy, masszázspad

Mivel masszíroz?

Kézzel

Milyen masszázst tud?

lomi-lomi

Misztikandi

Budapest, XIX. kerület

+3620-539-4437
Elérhető vagyok:

8-21

8-21

8-21

8-21

8-21

9-19

9-19

Kedves Érdeklődő!
 A hawaii Lomi-lomi egy különlegesen egzotikus masszázsom, amely fenségesen mélységes,
ugyanakkor nagyon, de nagyon szenvedélyes!
Masszőz mester vagyok, a teste szeretni fogja a kezem! Kispesten, az Europark mellett a lakásomban dolgozom, tehát egy nyugodt, nagyon igényes, hangulatos környezetbe érkezik, ha hozzám látogat el! Masszázsom, a hawaii Lomi-lomi egy különleges és egzotikus érzést ad, amely nem túlzás! – el fogja varázsolni Önt is! 
Polinéz szigetvilági technika, amely eltér mindentől, amit itthon ismerünk! Ez a masszázs minden porcikájára hatni fog, a mozdulatok ritmusa, az érintés ilyen formájú varázsa, a jól megválasztott zene hangzása, testének és kezemnek az összeolvadása, a gondolatok szárnyalása… Hatása pedig? A finom meleg krém, az érintés, és a kéz, utána pedig, a kedves Vendég, ahogy néz! 
A jó masszőz nem csak a testet gyúrja, hanem szeretetteljes törődéssel, a lelket is cirógatja! Én ezt egy vagy akár másfél órában Önnek átnyújtom, nem engedve egy percre sem abból, hogy a teste önkéntelen is a tenyerembe bújjon! Olyannyira elementárisan tud hatni a masszázs ereje, hogy gondolatban még engem is sokadszorra el tud vinni a helyzet messze, mert hát kire ne hatna a sok sóhaj, a zene és egy másik ember teste?! Képzeljük csak el, hogy amikor felfekszik a melegített masszázságyra és elkezdi érezni bőrén a krém puha melegségét, a szeretetteljes masszázs lágyságát vagy erősségét, sejteni fogja: elindult a csoda! Az izmok észrevétlenül megnyúlnak, a gondolati ráncok kisimulnak, a külvilág messzire kerül… Fülbemászó zenével, a víz hullámai közötti érzéssel, tengernyi simítással hírvivője,- a Lomi-lomi tényleg a masszázsok „királynője”!
Persze ezek csak szavak, de alapot adnak arra, hogy Ön Kedves Olvasóm, már most lássa, azután pedig érezze, hogy nálam a fenti élmények ígérete kőbe vannak vésve! 
Munkámnak a legnagyobb köszönete azoknak a perceknek az üzenete, amikor látom az Ön arcát, közvetlenül a masszázs után! Van kedve kipróbálni? Ha igen, akkor jöjjön a telefon és a randi, amibe úgy hiszem, bele akar majd Ön is ragadni! 
..és hogy HOGY és HOL fogadom? Kérem a kezét! –mutatom:   www.misztikandi.hu
ŐKET IS NÉZZE MEG