Milyen masszőrt keres?

-

MUNKALEHETŐSÉG MASSZŐZÖKNEK!
2016-06-08

Azonnali kezdès!

Keresek egy önmagàra ès környezetère igènyes hölgyet/lànyt kizàrólagosan erotikus masszàzs munkàra!
Amit kínàlok: kezdő költsègek finanszìrozàsa, versenykèpes fizetès ( persze ez rajtad is múlik) , csalàdias lègkör, bejàratott ès felújìtott lakàs ès a munkàhoz szüksèges kellèkek biztosìtàsa!
Amennyiben kezdő vagy mindenben segìtsègedre leszek ès a praktikába is beavatlak! ;-)
A lènyeg, hogy vendèg-orientàlt lègy! :-)
Bővebb tájékoztatàst tudok nyújtani elèrhetősègeim bàrmelyikèn vagy szemèlyesen is!
Ha szeretnèl egy lendületes , jó kedèlyű kis csapat tagja lenni ès mind e mellett sok pènzt keresni akkor vàrom egèsz alakos fènykèpes jelentkezèsedet a következő e mail címre : erotikmassz@freemail.hu . Tel.  : +3630 357 6181

2016-05-27

Hosszú távra - XIII. kerület

10 éve működő szalonba keresek lányokat / hölgyeket, akik többre vágynak, mint ami adatott. Az első fogásoktól a bűnösen mély praktikákig mindent megtanulhatsz nálunk, ha kezdő vagy. Évek alatt gondosan kialakított környezet, kínálat és elvárások fogadnak, ha minket választasz, viszont ha képes vagy odafigyelni és felvenni a ritmust, akkor hosszú távon egy biztos anyagi helyzetet és folyamatos életszínvonal növekedést tudhatsz majd magadénak. A munkaidőt és minden mást megbeszélünk telefonon illetve személyesen. Jelentkezz az önéletrajzoddal és teljes alakos fotóval: monika.massage23@citromail.hu

2016-05-25
AZONNALI KEZDÉSSEL  keresek magam mellé egy  masszőz kolléganőt a  XIII. kerületbe, diszkrét, bejáratott helyre. Lehetőleg 30-50 év közötti legyél. Nagy tapasztalat nem szükséges, de  legyél kedves, megbízható, nem dohányzó,  magára és környezetére igényes ember.
 KÜLÖN SZOBA VÁR, teljes felszereléssel!!
 Semmit nem kell hoznod, mivel  minden rendelkezésre áll. Eszközöket és mindet ami szükséges, biztosítok. Mindenben segítek.
Bővebb tájékoztatásért hívj telefonon: +3630-668-8203
 
2016-05-18

Kedves kolléganőmet keresem a XIII.kerületbe!

Nem leadós rendszerbe!

Várom hívásodat!

+3630-873-2865

2016-05-11

Budai erotikus masszázsszalonunkba keresünk dekoratív, csinos és mindenképpen megbízható masszőz lányokat hosszútávra teljes vagy részmunkaidős munkaviszonyba. Ebben biztos lehetsz: Bejelentett szexmentes masszőz munka, profi munkatársak, rugalmas beosztás, igényes környezet és magas kereseti lehetőség!
Szalonunkban minden adott ahhoz, hogy elvarázsoljuk vendégeinket az ekluzív stílusú masszázsszobákban a program ideje alatt!
Külön extra felszereltség a szalonban a hirdromasszázs kád és a beltéri szauna is amelyek segítségével tovább fokozhatjuk erotikus masszázs programjainkat!
A vidékről érkező lányoknak, hölgyeknek bentlakást biztosítunk, így nem kell naponta felutazni. Szakképesített masszőz kollégáink segítenek a betanításban ha kezdő vagy!!!
Amennyiben érdekel az állás, kérlek küldj magadról néhány fotót és írj pár sor bemutatkozást a massageforyou2016@gmail.com email címre.
Üdv! Alexa

2016-05-05

Itt az idő, hogy masszázzsal csúcskereseted legyen átverés,lehúzás nélkül!!!

Erotikus masszázsra keresem kolléganőmet a 11.-ik kerületbe!

Kellemes, igényes környezetbe várlak, ami nem szalon, tehát nem 6 lánnyal kell osztozni egy szobán,pasi mentes övezet és minden biztosítva van a nyugodt munkához.

A kereseti lehetőség pedig jóval az átlag fölött van,nincs lehúzás,átverés!

Havi 600 e-1 millió amit hazavihetsz,ez csak rajtad múlik!

Csinos, értelmes, nyitott gondolkozású lányt keresek magam mellé 20-35 éves korig,a munka erotikus,de AKTUS,SZEX KIZÁRVA!!!

Amit nyújtok:

- Kiemelkedően extra magas napi kifizetés

- Rugalmas munkaidő szabadnapokkal biztosítva

- A munkához mindent biztosítok

- Kulturált, nagyvonalú, visszajáró vendégkör

- Bejáratott központi hely, ami nagyon igényes

- Teljes vagy részmunkaidős állás


Ez nem a szokásos sablon ígéret,hanem a valóságot tartalmazza!!!

Az elvárásaim:

- 20-35 év, DEKORATÍV! megjelenés

- Légy önmagadra,és környezetedre igényes

- Szeresd a munkádat

- Értelmes,és kommunikatív

- Amit vállalsz tartsd is be, tehát legyél korrekt, mint ahogy én is az vagyok!

- Szakmai és nyelvtudás előny, de segítek a betanításban is ha arra van szükséged.

JELENTKEZNI LEHET ARCOS,EGÉSZ ALAKOS FÉNYKÉPPEL,ÉS TELEFONOS ELÉRHETŐSÉGGEL:

tittyke74@gmail.com


06-20-439-1870 telefonszámon!Sok szeretettel várom a jelentkezéseteket!

2016-05-02
Sziasztok!

Erotikusan frissítő masszázshoz keresünk magunk mellé barátnőt vagy barátnőket. Rengeteg helyen van kiemelt hirdetésünk és bannereink, persze ezek költségét nem neked kell állni... Stabil és visszajáró vendégkörrel rendelkezünk, tehát ha biztos keresetre, sok vendégre vágysz, akkor várunk szeretettel. Jelentkezz bátran! Itt a weboldalunk: http://www.pleasingmassage.com

Aktus nincs, csak erotikus masszázs. Éjszakai műszak nincs! Lehetőleg 18-35 év közötti legyél, ápolt és csinos. Légy önmagadra és környezetedre is igényes - ez a legfontosabb !
Ha kell betanítunk ingyenesen és van lehetőség bentlakásra is. massage@pleasingmassage.com

Külön plusz ha beszélsz bármilyen idegen nyelvet. Ha nem, nem baj, ennyi vendég mellett 1 hónap alatt társalgási szinten megtanulsz. :)

E-mail: massage@pleasingmassage.com
Akár azonnali, másnapi kezdés! Várunk!Keress bátran!