Masszőrkereső

-

masszázshirdetés feladás itt

Inkább kihagytam az orgazmust

2018-02-28

Régóta nem találkoztunk, úgyhogy először leültetett beszélgetni. Ahogy szép lassan végigpásztáztam a szobát, örömmel láttam, hogy nem változott semmi. Még az illatok is ugyanolyanok.
 

Semmit nem változott az elmúlt évek alatt, pedig rajta talán már jobban kellene látszania az idő múlásank, mint rajtam. Elmeséli örömmel és nagy lelkesedéssel, hogy mostmár nemcsak gyógymasszőrként működik, hanem testszobrász és életmód tanácsadó. Faggatom és beszéltetem, mert szeret beszélni és mert tudom, hogy a szakmáját tökéletesen végzni. Bele-belecsapunk egy-egy témába, több szálon folyik a beszélgetés.

 Ő nem hírdeti magát, szájhagyomány útján terjed. Leginkább nők a vendégei, de azért előfordulnak férfiak is. Nem lát kivetni valót abban, hogy férfit masszírozzon, bár, hozzáteszi, inkább a férfiak szoktak ápolatlanok lenni és nem a nők.

A nők testi-lelki tanulmányozása, megértése neki nagyjából életcél. A masszázst olyan szintre fejlesztette, mely segít az izmok kialakításában és a felesleges háj ledolgozásában is. Közben bátran ad tanácsokat étkezéssel, öltözködéssel, testartással, helyes légzéstechnikával kapcsolatban. A nők pedig azért hallgatnak rá, mert jó példát mutat. Követhetőt, tetszetőset, pozitívat. Szerinte a rendszeresség a titka a fiatalon és egészségesen maradásnak, nem hiába figyel oda, hogy naponta háromszor egészségesen étkezzen és este nyolckor már aludjon.

Aztán rákérdezek arra is, ami leginkább izgatja a fantáziámat, hogy mi a helyzet az erotikus masszázzsal? Egyértelmű válasza az, hogy ez hirdetés útján nem feltételnül működik. Őt sem így ismerik, ám ha úgy alakul szívesen színesíti a masszázst erotikával. Beszélgetéssel, odafigyeléssel éri el, hogy közel kerüljön a hozzá érkező vendégekhez. Pontosan érzi a nő viselkedéséből, válaszaiból, hogy meddig mehet el és meddig kell elmennie.

„Vicces, amikor egy nő elmondja, hogy náluk otthon minden rendben van az ágyban is, aztán amikor hozzáérek a hátához máris libabőrös lesz az egész teste. A fenét vagy te kielégítve rendesen. Valószínűleg olyan mókussal élsz együtt, aki bőgni sem tud, nemhogy beszélgetni…”

Szerintem jól látja, amikor azt mondja, hogy a férfiaknak nagyon nehéz dolguk van. Mert a nő egyik nap kenyérre kenhető, máskor pedig már reggel olyan, mint egy pokróc. A férfinak nagyon nyitottnak és érzékenynek kell lennie ahhoz, hogy a nő rezdüléseit értse és valamennyire kövesse kiszámíthatatlanságát. Számára az erotikus masszázs nem megy érzelem nélkül. Úgy nem tud hozzányúlni szeretettel egy nőhöz, hogy közben nem tud róla semmit. Meglepődtem, amikor bevallotta, hogy egy kicsit mindig beleszeret ezekbe a nőkbe. És bizony neki is fejfájást okoz, hogy ha van egy kapcsolata, akkor hogyan is kedveskedhet más nőknek? Neki ez a szakmája, de a lelkiismeret-furdalás ott is érvényes.

Megkérdezte: mit szeretnél, mit csináljak veled?
Maradtam a gyógymasszázsnál.
Magam sem tudom, miért.

SzSz