Milyen masszőrt keres?

-

Ne nézzük hülyének a kuncsaftot!

2018-04-23

Tisztelt (?) Kolleginák!

Ha időm engedi ránézek a konkurencia Internet-hirdetéseire, na meg a sajátomat is kontrollálom, végtére is nem két fillért fizetek érte.

Nem egy és nem kettő olyan apróra találok, amelyekből nagyon kilóg a lóláb!

Az még rendbe van (amúgy nincs) hogy mindenféle okleveleket füllentenek egyesek.

A keleti egzotikus szépségeken meg külön röhögök. Na persze, egy kicsit sötétebb bőrszínt rögvest ilyen szöveggel próbálják eladni. Ezeregyéjszaka meséibe repít az álomszép keleti lány. Végtére is Pesthez képest Ózd is kelet. Szabolcs meg BAZ-megye Hercegnői  is mesés négykezest ígérhetnek.

De ami a legbosszantóbb, hogy magukat 20-21- huszonhárom évesnek hazudók még ráfüllentenek minderre hét-nyolc év gyógymasszőri múltat.

Mindenkinek másképp fáj az elmúlt nyolc év, de azért nem Pakisztáni szőnyeggyárban vagyunk és nem Bangladesi textil manufaktúrákról beszélünk!

Az egyik például azt  mondja, hogy 23 éves, előtte meg 7 évig gyógymasszőrként tevékenykedett, mielőtt a "tested a lélek temploma"-ökörségre váltott.

Kérdem én, melyik kórház, szanatórium vagy Baleseti alkalmaz 17 éves gyógymasszőzt???!!!!

De láttam én már 20 évest 4-5 év gyógymasszőri tapasztalattal magát hirdetni. Ja, 15 vagy 16 évesen. Na meg az is komoly, hogy egy húsz éves nem emlékszik, hogy akkor négy évet vagy öt évet gyógymasszőrködött!

Nagybátyám közértben volt üzletvezető. Haláláig napra pontosan el tudta mondani hány évet, hónapot napot dolgozott, mikor ált munkába, mikor nyugdíjazták.

Most végzem soraim, kuncsaftra várok.

Akinek nem tetszik  a stílusom, az olvassa az újságirók cikkeit, bár néha azok sem épp stílusosak.

Maradok tisztelettel, név és cím a szertkesztőségben, vagy ami ilyenkor szokás.

 

Welcome

Lina

2019-03-21

Lina

Ananda

2019-03-21

Ananda

Anna

2019-03-20

Anna

Dia

2019-03-20

Dia

Noa

2019-03-19

Noa

új érzéki masszőrhölgy érkezett!

Új képek

Réka

2019-03-21

Réka