Masszőrkereső

-

masszázshirdetés feladás itt

Szex és barátság

2016-09-21

Megfér a szex és a barátság egymás mellett? Nem kifejezetten új dolog, hogy fellobban a láng amúgy baráti viszonyban levő nő és férfi között. Mégis, mi a teendő, ha a barátságból szex lesz? Ez csak akkor fordul elő jellemzően, amikor egyikük sincs forró szerelmi kapcsolatban mással, mert amúgy egy baráti kapcsolatnak esélye sem lenne rá, hogy ilyen irányba forduljon?

 

Van legalább egy igazi férfi barátod? Minden ötödik nő állítja: a legjobb barátja hímnemű. Egy férfi, akivel minden bánatát és örömét megoszthatja, akit felverhet akár az éjszaka kellős közepén is, hogy belezokogjon a telefonba, és aki mellett – még ha párkapcsolatban él is az illető – komoly kiváltságokat élvez. Az ilyen barátság általában csak addig tarthat, amíg az egyik fél nem talál olyan partnerre, akiben a barát és a szerető briliánsan ötvöződik. Onnantól kezdve ez a bizonyos harmadik feleslegessé, jobbik esetben mellőzötté válik. Hiszed vagy nem, férfi barátainkat ugyanolyan tudatossággal választjuk ki, mint potenciális lovagjainkat. Legyen szó barátságról vagy szerelemről, mi mindkét esetben figyelemre és gyengédségre vágyunk társaságunkért cserébe. Éppen emiatt vérzünk el olyan gyakran a nemek közti barátság mezején.

Mű­köd­het a ba­rát­ság ext­rák­kal, vagy a végén min­dig sérül va­laki? Lehet hosszú­távú kap­cso­lat vagy már a kez­de­tek­kor ha­lálra van ítélve? A nők hajlamosak a testi kapcsolat után érzelmileg is belebonyolódni a helyzetbe, így nagy rizikó egy baráttal ágyba bújni.

A profik azt mondják, hogy be kell tartani pár alapszabályt és akkor megúszható sérülés nélkül. A szabályok egyike, hogy nem szabad – sőt tilos – tervezni. Nincs betervezett mozizás, különösen “ott alvás”, végképp nincs szülőknek való bemutatás. Ezeknek a kapcsolatoknak a megszokás hiánya az egyik varázsa...

-LaM-