Masszőrkereső

-

masszázshirdetés feladás itt

Mivel masszíroz?

Kézzel

Alkarral

Milyen masszázst tud?

metamorf masszázs

gyógymasszázs

lomi-lomi

masszázs hölgyeknek

mozgásterápia

négykezes masszázs

nyirokmasszázs

pihentető masszázs

professzionális masszázs

relaxációs masszázs

sport masszázs

svéd masszázs

szakszerű masszázs

masszázs oktatás

Language

I speak English

Io parlo Italiano

Hablo Español

Hanna

Budapest, XII. kerület

+36307258391
Elérhető vagyok:

8-21

8-21

8-21

8-21

8-21

8-21

8-21

Sziasztok! ( English below)
 
Hosszú idő óta álmom, hogy megismertessem az emberekkel a masszázs mélységét és élményét.
Különböző masszázstechnikák elsajátítása után saját módszert fejlesztettem ki, ami mondhatni intuitív módon alakult ki.
Tanult technikáim között szerepel a lomi-lomi masszázs, ayurvedikus masszázs, sportmasszázs tovàbbà kedves barátnőmmel közösen tartunk hangutazasos masszázst. Továbbà előre egyeztetett időpontban lehetőség van négykezes masszázsra is. 
( Baràtnőmről képek az albumban! ) 
 
Úgy gondolom a masszázs mint sok minden más  is nem csupán a testről szól hanem a lélekről is.
12 éve foglalkozom jómagam is az önfejlesztés különböző formáival.
Szerencsésnek tartom magam hogy azzal tölthetem napjaimat  amit igazán szeretek.
Életem  4 fő területe a masszázs, festészet, mindemellett kundalini jógaoktatást tartok és Női köröket szervezek. 
 
Amennyiben felkeltettem érdeklődésed, elérsz a +36307258391-es telefonszámon minden nap 10-20 óráig.
Helyileg a XII .kerületben találsz meg, csendes, nyugodt környezetben, a  BAH Centertől ès a MOM Parktól csupán pàr percre.
Parkolóhely mindig van  és a parkolás a ház előtt díjmentes..
 
A metamorf masszázsról
 
A metamorfózis szó görög eredetű,àtalakulást,àtvàltozást jelent. Az életünk során számos átalakuláson esünk át mely alapfeltétele a fejlődésübknek. A megfelelően alkalmazott finom érintések visszajuttatják a kezelt személyt a magzati léthez hasonló állapotba,ami által lehetségessè vàlik,hogy a tudatalattiból kioldódjanak a lelki blokkok. Oldja az előző életekből àthozott tudattalan,hátráltató emlékeket,a magzati korban és a születés utáni életben kialakult blokkokat,traumákat. Ez egy speciális masszázs,lelki blokkoldó technika. A szerveink reflex pontjai testünk több részén is megtalálhatóak,így a lábon,a kezen,a fejen is. Ez a technika a gerinc reflexpontjait célozza meg,ezeken a területeken. A gerinc tulajdonképpen a Lètünk leképzett irányítója. Léttengelyünk székhelye. A gerinccsatornàban futnak az idegek,,melyek különböző impulzusokat az idegrendszerbe,illetve a nyúltagyba szállítják. Itt található a vegetatív idegrendszer közoontja és a rejtélyes tudatalatti székhelye is. Tovàbbà ez a módszer erősen SZÍVKÖZPONTÚ. A szív,a kapcsolataink,megéléseimk, fájdalmaink,érzelmeink,örömünk,boldogsàgubk otthona. 
Emiatt a szívcsakrán keresztül is oldunk,hogy minden szinten felszabadítsunk magunkat a terheink alól. Ami meghatàroz mindent az a feltétel nélküli szeretet erős jelenléte. Így kapcsolódik össze a szív és a gerinc közös munkàssága. Az egész metamorf masszázs ennek szellemében történik. 
 
A masszázs pozitív hatásai: 
 
Segít megszüntetni a félelmeket,gàtlásokar,a komor haragos gondolatokat,a nyomasztó érzéseket és frusztációkat,nyitottabbà,oldotabbà,erősebbé válni. Megnő az önbizalmunk,az életbe vetett hitünk,vidámabbak,optimistábbak leszünk. 
Erősödik a jövőbe vetett hitünk is,megváltoznak céljaink,és ezáltal elkezdenek javulni életkörülményeink is. A pszichoszomatikus betegségek és tünetek enyhülnek,mint pl: gyomorfekély,cukorbetegség,allergia,asztma,migrén,depresszió,pánikbetegség,autoimmun betegség,vernyomàs problémàk,màj,epe,emésztési problémák,idegbecsípődés,csont es fogproblémàk,hajhullás,torok és fülgyulladás stb... 
 
 
 
 
I can offer 60 or 90 minutes massage. The foot and head massages are included in the 90 minutes. The massage technic is mixture of the sport(which is stronger) and "lomilomi" which is a gentle massage type. I can help relieve your body and spirit from stress. Please call me for an appointment at least one day before you would like to come. There is always free parking place and you don't have to pay for it. If you have any question, please don't hesitate to call me :)
 
Have nice day! Hanna