Masszőrkereső

-

masszázshirdetés feladás itt

Manni

Budapest, XIII. kerület

+36203497774
Elérhető vagyok:

8-20

8-20

8-20

8-20

8-20

8-20

8-20

Szeretettel várom a 13.kerületi Taksony utcában masszázsra és energetizáló, lelkiblokk oldó terápiáimra. 20 évnyi tapasztalattal várom vendégeim, akik valamilyen testi vagy lelki problémát szeretnének megoldani vagy csak pihentető relaxálásra vágynak. 

Többféle programom van, amely a test ellazítása mellett, a regenerálódását is elősegíti. A spirituális utam során többféle képesség is kialakult nálam, melyekkel könnyebben megtalálom egy probléma forrását és oldom fel azokat. Folyamatosan áramlik rajtam keresztül egy erős energia, mely segíti a programjaim hatékonyságát. 

Az alap masszázsban olajjal, váltakozó erősséggel dolgozom át az izmokat, a test igényei szerint. Többféle masszázsmódszerből a leghatékonyabb fogásokat válogattam össze, azokat alkalmazom. Ez a program a test ellazítása, regenerálása, felfrissítése mellett relaxáló jellegű is. 1-másfél és 2 órás időtartam kérhető.

Az alap olajos masszázs kiegészíthető lelki blokkoldással, mely segíti a probléma kialakulásához hozzájáruló érzések feloldását. Ez történhet akár a masszázzsal egyszerre is.

Van amikor a test problémáit az idegpályák nem megfelelő működése okozza. A testet és a lelket ért hatások gátolhatják a test kommunikációját az aggyal. Az idegpályák stimulálásával ezt sok esetben helyre lehet állítani. Ez a program ruhában történik, egyéni időtartammal. 

Energia adás, mely nem tanult technikán alapul, hanem képességen. 
 

Bejelentkezés: +36203497774

 

A program semmilyen erotikát nem tartalmaz és a helyszínen sem mondok mást.
A masszázs során a vendég intim részei takarásra kerülnek minden esetben.