Masszőrkereső

-

masszázshirdetés feladás itt

Megközelíthetőség

Fizetős parkoló

Kiváló tömegközlekedés

Hol fogad?

Saját lakás

Hol masszíroz?

Masszázságy, masszázspad

Mivel masszíroz?

Kézzel

Alkarral

Milyen masszázst tud?

komplex masszázs

Aromaterápiás masszázs

fejmasszázs

frissítő-lazító masszázs

gerincmasszázs

gyógymasszázs

izomlazító masszázs

komplex masszázs

masszázs hölgyeknek

négykezes masszázs

pihentető masszázs

professzionális masszázs

relaxációs masszázs

svéd masszázs

szakszerű masszázs

szinkronmasszázs

szőlőmagolajos masszázs

talpmasszázs

thai masszázs

masszázs oktatás

Language

I speak English

Ich spreche Deutsch

Io parlo Italiano

Hablo Español

Vali

Budapest, XIII. kerület

+36703031374
Elérhető vagyok:

8-21

8-21

8-21

8-21

8-21

9-21

9-21

Kedves Masszázskedvelő! Gyógymasszőr, svédmasszőr és talpmasszőr vagyok 8 év gyakorlattal és tapasztalattal. A képzés 1 évig tartott, így valóban szakszerű masszázstudást sajátíthattam el. Az utóbbi 3 évben aromaterápiát, azaz gyógynövény-ismeretet is tanultam, amellyel kedvezően növelhetőek a masszázs jótékony relaxációs, fájdalomcsillapító, gyulladáscsökkentő és élettani hatásai. Az aromaterápiás masszázshoz terápiás minősítésű, 100 % tisztaságú gyógynövény illóolajokat használok a Doterrától. Hivatásomat örömmel és lelkiismeretesen végzem, célom az, hogy aki hozzám jön, jobb állapotban távozzon, mint amilyenben érkezett. Vendégeim elégedettségét nemes egyszerűséggel színvonalas masszázsszolgáltatásommal érem el. Szívesen látom mindazokat, akiknek ez szimpatikus!

Masszázsakció októberben-novemberben: 2 hetente járó vendégeimnek most minden 3. masszázsához 30 százalék kedvezmény jár!

Ülőmunkából, álló munkából, fizikai megerőltetésből, helytelen testtartásból, sportolásból, rossz mozdulatból, alvás közbeni elgémberedésből, elváltozott teststruktúrából stb. fakadó fájdalmak elmulasztásában is szívesen segítek, de ha egyszerűen csak szeretne lazítani és kikapcsolni, akkor jó választas lehet a relaxációs masszázs, mely aromaterápiával (gyógynövény illóolajokkal) kiegészítve fokozza a hangulatjavító, relaxáló és lazító hatást.

A klasszikus svédmasszázs az izmok átmasszírozására irányul és segít feloldani a feszültségeket és görcsöket, így lazítja az izmokat, csökkenti a hát-, derék- és más izomfájdalmakat, serkenti az anyagcserét, elősegítve a test salakanyagainak gyorsabb távozását a szervezetből. Segítségével a fáradt izomzat teljesítménye többszörösére növelhető, és a kellemetlen húzódások megszüntethetőek. Helyi vérbőséget okozva fokozódik a vérkeringés, a bőr visszanyeri eredeti fiatalos rugalmasságát. A gyógymasszázs pedig a svédmasszázs fogásaira épül. 

A hétvégéken is elérhető vagyok 21.00-ig. 8-21 óra között tudom fogadni, illetve kérés esetén helyszínre kiszállni.

 

 

Választható nálam:

 • Izomlazító-frissítő svéd masszázs
 • Izomlazító svéd és thaimasszázs keveréke
 • Relaxációs masszázs
 • Aromaterápiás és kristályterápiásmasszázs
 • Talpmasszázs svéd vagy reflexpontos
 • Arcmasszázs svéd vagy kozmetikai
 • Hasmasszázs
 • Mellkas masszázs
 • Teljes testmasszázs 90 vagy 120 percben
 • Részmasszázsok (pl. hát) 45 vagy 60 percben
 • Kimozgatások és nyújtások
 • Doterra aromaterápiás masszázs

Nyitvatartás:

hétköznap 8 - 21.45,
hétvégén 9 - 21.45 között vagyok elérhető a XIII. kerületi Lehel térnél vagy házhoz kiszállással. A késői nyitvatartás a későig dolgozók érdekében van, hogy ők is eljuthassanak masszázsra.

+36703031374

I speak English

Parlo italiano

Hablo espanol

Ich spreche Deutsch

Dear Massagefans! I am a professional swedish and therapy massagetherapist 7 years ago, I provide swedish deep-tissue, thai-swedish deep tissue, relaxing, foot and aromatherapy massage either in the 13. district or I can come to your house if required. All treatments happen with oil or creme, the aromatherapy is done with 100 % pure Doterra essentail oils. I'm available 8.30 a.m.-9 p.m.

Ciao! Sono una massaggiatrice di professione da 7 anni. Faccio: massaggi rilassanti e rinfrescanti per tutto il corpo, massaggio di piedi. Sono esperta nel massaggio svedese e thai. Mi occupo in oltre di aromaterapia e riflessologia plantare. Posso ospitare o posso venire a domicilio tutti i giorni dalle 8:30 alle 21:45. Utilizzo oli essenziali a base di erbe medicinali terapeutici della Doterra.

 

 

nézzen meg videón itt!