Masszőrkereső

-

masszázshirdetés feladás itt

Megközelíthetőség

Fizetős parkoló

Kiváló tömegközlekedés

Hol fogad?

Házhoz megy

Egyéb

Hol masszíroz?

Masszázságy, masszázspad

Mivel masszíroz?

Kézzel

Alkarral

Milyen masszázst tud?

komplex masszázs

cellulit masszázs

Aromaterápiás masszázs

ázsiai masszázs

élménymasszázs

energetizáló masszázs

fejmasszázs

frissítő-lazító masszázs

gerincmasszázs

gyógymasszázs

izomlazító masszázs

keleti masszázs

komplex masszázs

masszázs hölgyeknek

négykezes masszázs

pihentető masszázs

professzionális masszázs

relaxációs masszázs

svéd masszázs

szakszerű masszázs

szinkronmasszázs

szőlőmagolajos masszázs

talpmasszázs

thai masszázs

masszázs oktatás

Language

I speak English

Ich spreche Deutsch

Io parlo Italiano

Hablo Español

Vali

Budapest, XIII. kerület

+36703031374
Elérhető vagyok:

8-21

8-21

8-21

8-21

8-21

9-21

9-21

Kedves Masszázskedvelő!

Szeretettel látom, ha szakszerű masszázst keres! Gyógymasszőr, svédmasszőr és talpmasszőr vagyok 9 év tapasztalattal. A gyógymasszőr-képzés 1 évig tartott, így valóban szakszerű masszázstudást sajátíthattam el, melyet az utóbbi 5 évben bővítettem aromaterápiás, azaz gyógynövény-ismeretettel, amellyel kedvezően növelhetőek a masszázs jótékony relaxációs, fájdalomcsillapító, gyulladáscsökkentő és élettani hatásai. Az aromaterápiás masszázshoz terápiás minősítésű, 100 % tisztaságú Doterra gyógynövény illóolajokat használok. MASSZÁZSOKTATÁS IS KÉRHETŐ!

Hivatásomat örömmel és lelkiismeretesen végzem, azzal a célkitűzéssel, hogy aki hozzám jön, felfrissüljön, fájdalmaitól megszabaduljon és jobb állapotba kerüljön. Ha szeretne rendszeresen járni vagy masszázskúrát csinálni, masszázsbérletet is válthat: 5 alkalmas bérlet 10 % kedvezménnyel, 10 alkalmas 20 % kedvezménnyel kapható. 

Ülőmunkából, álló munkából, fizikai megerőltetésből, helytelen testtartásból, sportolásból, rossz alváspozícióból stb. fakadó fájdalmak elmulasztásában is segíthet a masszázs, de ha egyszerűen csak lazítani és kikapcsolni szeretne, akkor jó választás lehet a gyúró fogásoktól mentes relaxációs masszázs, mely (aromaterápiával = gyógynövény illóolajokkal kiegészítve még jobb hatásfokkal) oldja a stresszt és feszültséget, és elősegíti a feltöltődést.

A relaxációs masszázsnál intenzívebb masszázsfajta a klasszikus svédmasszázs, mely az izmok átmasszírozását célozza, gyúró fogásokat és kimozgatásokat is tartalmaz és segít feloldani a feszültségeket és görcsöket, így lazítja az izmokat, csökkenti a hát-, derék- és más izomfájdalmakat, serkenti az anyagcserét, elősegítve a test salakanyagainak gyorsabb távozását a szervezetből. Segítségével a fáradt izomzat teljesítménye többszörösére növelhető, és a kellemetlen húzódások megszüntethetőek. Helyi vérbőséget okozva fokozódik a vérkeringés, a bőr visszanyeri eredeti fiatalos rugalmasságát. A gyógymasszázs a svédmasszázs fogásaira épülő speciális, gyakran fájdalmas, ám gyógyhatású kezelés, melyet orvosi javaslatra végeznek. Svéd-thai masszázsom egyénileg összeollózott technikáimból áll, ez a legintenzívebb, legerősebb izomlazító masszázsom.

A hétvégéken 9-21.30-ig vagyok elérhető.

 

Választható nálam:

 • Izomlazító-frissítő svéd masszázs
 • Izomlazító svéd+thaimasszázs keveréke
 • Relaxációs masszázs
 • Aromaterápiás és kristályterápiás masszázs
 • Talpmasszázs svéd vagy reflexpontos
 • Arcmasszázs svéd vagy kozmetikai
 • Hasmasszázs
 • Mellkas masszázs
 • Teljes testmasszázs 90 vagy 120 percben
 • Részmasszázsok (pl. hát) 45 vagy 60 percben
 • Kimozgatások és nyújtások
 • Aromaterápiás masszázs (Doterra illóolajokkal)

Nyitvatartás:

hétköznap 8 - 21.30,
hétvégén 9 - 21.30 között vagyok elérhető a XIII. kerületi Lehel térnél vagy házhoz kiszállást is lehet tőlem kérni. A késői nyitvatartás segítségével a későig dolgozók is eljuthatnak masszázsra egy fárasztó nap után!

+36703031374

I speak English

Parlo italiano

Hablo espanol

Ich spreche Deutsch

Dear Massagefans! I am a professional swedish and therapy massagetherapist 9 years ago, I provide swedish deep-tissue, thai-swedish deep tissue, relaxing, foot and aromatherapy massage either in the 13. district or I can come to your house if required. All treatments happen with oil or creme, the aromatherapy is done with 100 % pure Doterra essentail oils. I'm available 8.30 a.m.-9 p.m.

Ciao amici italiani! Sono una massaggiatrice professionale 9 anni fa di Budapest, lavoro dalle 8.30 alle 21.30. Questa é la mia offerta di massaggi: Svedese - Rilassante - Svedese + Thai - Specifico per i Piedi- Specifico per la Schiena - Aromatico - della Doterra Vi aspetto nel XIII distretto o anche a domicilio, se preferite. Buon Massaggio a Tutti!