Masszőrkereső

-

masszázshirdetés feladás itt

Megközelíthetőség

Fizetős parkoló

Kiváló tömegközlekedés

Hol fogad?

Házhoz megy

Egyéb

Hol masszíroz?

Masszázságy, masszázspad

Mivel masszíroz?

Kézzel

Alkarral

Milyen masszázst tud?

komplex masszázs

Aromaterápiás masszázs

energetizáló masszázs

frissítő-lazító masszázs

gerincmasszázs

gyógymasszázs

izomlazító masszázs

komplex masszázs

pihentető masszázs

professzionális masszázs

relaxációs masszázs

svéd masszázs

szakszerű masszázs

szinkronmasszázs

szőlőmagolajos masszázs

talpmasszázs

thai masszázs

masszázs oktatás

Language

I speak English

Ich spreche Deutsch

Io parlo Italiano

Hablo Español

Vali

Budapest, XIII. kerület

+36703031374
Elérhető vagyok:

8-21

8-21

8-21

8-21

8-21

9-21

9-21

Kedves Masszázskedvelő! Gyógymasszőr, svédmasszőr és talpmasszőr vagyok 8 év gyakorlattal és tapasztalattal. A képzés 1 évig tartott, így valóban szakszerű masszázstudást sajátíthattam el. Az utóbbi 3 évben aromaterápiát, azaz gyógynövény-ismeretet is tanultam, amellyel kedvezően növelhetőek a masszázs jótékony relaxációs, fájdalomcsillapító, gyulladáscsökkentő és élettani hatásai. Az aromaterápiás masszázshoz terápiás minősítésű, 100 % tisztaságú gyógynövény illóolajokat használok a Doterrától. Hivatásomat örömmel és lelkiismeretesen végzem, azzal a céllal, hogy aki hozzám jön, felfrissüljön, izomfájdalmaitól, görcseitől megszabaduljon. Ha szeretne rendszeresen járni vagy masszázskúrát csinálni, masszázsbérletet is válthat: 5 alkalmas bérlet 10 % kedvezménnyel, 10 alkalmas 20 % kedvezménnyel kapható. 

Ülőmunkából, álló munkából, fizikai megerőltetésből, helytelen testtartásból, sportolásból, stb. fakadó fájdalmak elmulasztásában is szívesen segítek, de ha egyszerűen csak szeretne lazítani és kikapcsolni, akkor jó választás lehet a relaxációs masszázs, mely (aromaterápiával = gyógynövény illóolajokkal kiegészítve még kedvezőbb hatásfokkal) elősegíti a feltöltődést.

A relaxációs masszázsnál intenzívebb masszázsfajta a klasszikus svédmasszázs, mely az izmok átmasszírozására irányul és segít feloldani a feszültségeket és görcsöket, így lazítja az izmokat, csökkenti a hát-, derék- és más izomfájdalmakat, serkenti az anyagcserét, elősegítve a test salakanyagainak gyorsabb távozását a szervezetből. Segítségével a fáradt izomzat teljesítménye többszörösére növelhető, és a kellemetlen húzódások megszüntethetőek. Helyi vérbőséget okozva fokozódik a vérkeringés, a bőr visszanyeri eredeti fiatalos rugalmasságát. A gyógymasszázs a svédmasszázs fogásaira épülő speciális, gyakran fájdalmas, ám gyógyhatású kezelés, melyet orvosi javaslatra végeznek. 

A hétvégéken 9-21.00-ig vagyok elérhető.

 

Választható nálam:

 • Izomlazító-frissítő svéd masszázs
 • Izomlazító svéd és thaimasszázs keveréke
 • Relaxációs masszázs
 • Aromaterápiás és kristályterápiás masszázs
 • Talpmasszázs svéd vagy reflexpontos
 • Arcmasszázs svéd vagy kozmetikai
 • Hasmasszázs
 • Mellkas masszázs
 • Teljes testmasszázs 90 vagy 120 percben
 • Részmasszázsok (pl. hát) 45 vagy 60 percben
 • Kimozgatások és nyújtások
 • Aromaterápiás masszázs (Doterra illóolajokkal)

Nyitvatartás:

hétköznap 8 - 21,
hétvégén 9 - 21 között vagyok elérhető a XIII. kerületi Lehel térnél vagy házhoz kiszállással. A késői nyitvatartás segítségével a későig dolgozók is eljuthatnak masszázsra egy fárasztó nap után!

+36703031374

I speak English

Parlo italiano

Hablo espanol

Ich spreche Deutsch

Dear Massagefans! I am a professional swedish and therapy massagetherapist 8 years ago, I provide swedish deep-tissue, thai-swedish deep tissue, relaxing, foot and aromatherapy massage either in the 13. district or I can come to your house if required. All treatments happen with oil or creme, the aromatherapy is done with 100 % pure Doterra essentail oils. I'm available 8.30 a.m.-9 p.m.

Ciao amici italiani! Sono una massaggiatrice professionale di Budapest, lavoro dalle 8.30 alle 20.30. Questa é la mia offerta di massaggi: Svedese - Rilassante - Svedese + Thai - Specifico per i Piedi- Specifico per la Schiena - Aromatico - della Doterra Vi aspetto nel XIII distretto o anche a domicilio, se preferite. Buon Massaggio a Tutti