Masszőrkereső

-

masszázshirdetés feladás itt

Megközelíthetőség

Ingyenes parkolás

Fizetős parkoló

Hol fogad?

Saját lakás

Bérlakás, másokkal

Hol masszíroz?

Masszázságy, masszázspad

Mivel masszíroz?

Kézzel

Alkarral

Milyen masszázst tud?

élménymasszázs

energetizáló masszázs

frissítő-lazító masszázs

keleti masszázs

masszázs hölgyeknek

négykezes masszázs

szeretetmasszázs

Zoltán

Budapest, I. kerület

+3630-369-5831
Elérhető vagyok:

9-20

9-20

9-20

9-20

9-20

10-20

10-20

Honlapom: https://blissmassage.hu

1015 Budapest, I. ker. Bécsi kapu közelében

8175 Balatonfűzfő (Veszprémtől 15 perc, Budapesttől 1 ó 15 perc)

 

Az időpontfoglalásokat leginkább telefonon egyeztessük, mert egyszerűbb és gyorsabb. Amennyiben nem tudom felvenni a telefont, kérlek hívj 1-2 óra múlva vagy más időpontban. Minden nap 9 és 20 óra között hívhatsz telefonon.

Ha szeretnéd írásban felvenni velem a kapcsolatot, akkor azt megteheted a fenti elektronikus levelezési címen.

 

Bemutatkozás

Ha arra vagy kíváncsi, hogy milyen ember vagyok, ahhoz meg kell, hogy ismerj. Kevés lesz ehhez néhány bekezdés, de itt nem is az a cél. Sokkal inkább az, hogy valamilyen képpel rendelkezz arról, akiben meg kell bíznod.

A bizalom az, amit nem lehet bemondásra megadni, vagy kérésre előteremteni. Ki kell érdemelni! Ehhez a legrövidebb út a személyes kommunikáció, akár szóban, akár írásban. Viszont bizalomra mindkettőnk részéről szükség van. Neked azért, hogy a leírtak alapján és annak megfelelően történjen minden, a masszázs előtt, alatt és után. Nekem pedig azért, hogy a megbeszélt időpontban megjelenj, és ne mondj vagy írj rólam olyat, ami nem fedi a valóságot.

Már régóta dédelgetett álmom, hogy olyan tevékenységgel foglalkozzam, amellyel másokat boldogabbá tehetek. Több mint egy évtizedig fotósként dolgoztam. A portrék, divat és aktfotók álltak legközelebb a szívemhez. Már itt megvalósulni látszott elképzelésem, hisz az elkészült jó fotók a kliensről, meggyőző köszönettel és boldog mosollyal jártak. De valami még hiányzott. Amit a fotóimmal tudtam elérni, az csupán lelki boldogság volt. Olyat kerestem, ami a boldogság lehető legszélesebb spektrumát képes lefedni. Mivel párkapcsolataimban szerettem adni, kézenfekvőnek látszott a masszázs. Elvégeztem egy svéd masszőri tanfolyamot, ahol megtanultam és megtapasztaltam a masszázs nyújtotta lehetőségeket. Magával ragadott az adni másoknak élményvilága és az érintések varázsa. De nem szeretek megállni félúton. Úgy éreztem, hogy van még további lehetőség, mellyel fokozni lehet az átadni kívánt élményeket, egészen a gyönyörig. Ekkor találtam meg azt a masszázsformát, amivel mindezek megvalósíthatók. Elvégeztem egy Taoista masszázs mesterkurzust, melyen megtapasztaltam az érintések csodálatos erejét.

Ebben a masszázsfajtában bukkantam arra a magával ragadó világra, melyben egyidőben teljesülhet a fizikai, mentális, spirituális és energetikai szinten történő élmények megélése. A tanult ismeretek és megszerzett gyakorlati tapasztalatok birtokában törekszem a lehető legjobbat nyújtani minden személyemben megbízó NŐ számára. A visszajelzések arra engednek következtetni, hogy jó úton haladok.

Mielőtt megtisztelsz érdeklődéseddel, tájékozódj más lehetőségek irányába is. Kommunikálj több különböző formában és területen, hogy megtaláld a számodra legmegfelelőbbet. Nem az a célom, hogy minden áron engem tisztelj meg bizalmaddal, pusztán az, hogy megtapasztald azt a teljesen egyedi és varázslatos élmény cunamit, amit ez a masszázsfajta képvisel. A te feladatod megtalálni azt a helyet és masszőrt, aki a bizalmad által kiérdemli, hogy megérintheti csodálatos lényedet.

Ami részemre a legnagyobb elismerést jelenti, az a boldogságot és elégedettséget sugárzó tekintet!

Vélemény rólam: https://made-in-spirit-by-andi.webnode.hu/kit-ajanlok/

 

Fontos lehet a számodra!

Szeretnék segíteni azoknak, akik először inkább egy személy beszélgetés keretein belül találkoznának velem, mielőtt bizalmukba fogadnak. Ismerjük meg egymást egy konzultáció alkalmával, ahol megbeszélhetjük, hogy milyen folyamatokra és milyen személyes reakciókra számíthatsz az érintések által nyújtott érzékébresztés során. Válaszolok minden kérdésedre, ami segít abban, hogy biztonságban érezd magad a masszázs teljes időtartama alatt. Szeretném, ha aggodalmaktól és stressztől mentes állapotban érkeznél hozzám a feltöltődésre, és azt követően gyönyörökkel teli felszabadultsággal folytatnád életedet. Ez a konzultáció 15.000 Ft költséggel jár, de ha megtisztelsz bizalmaddal és legkésőbb két héten belül igénybe veszed a szolgáltatásomat, úgy a konzultáció költségét beszámítom a masszázs árába. Így semmilyen többletkiadásod sem keletkezik, mégis nyugodtabban vehetsz részt a masszázsfolyamatban.

 

Kérlek, hogy masszázsra a megbeszélt időpontban pontosan jelenj meg. Tiszteljük meg egymást ezzel is. Amennyiben előre nem látott probléma merül fel részedről, legalább 4 órával a megbeszélt időpont előtt mondd le a masszázst telefonon vagy SMS-ben. Köszönöm, hogy megérted és alkalmazkodsz ehhez a kérésemhez.

 

Taoista intim masszázs nők részére 2,5 óra: 40.000 Ft

Taoista intim masszázs nők részére, párja oktatás jellegű aktív részvételével 2,5 óra: 55.000 Ft

Taoista intim masszázs nők részére négykezes élményekkel 2,5 óra: 75.000 Ft

Előzetes konzultáció azoknak, akik szeretnének személyesen megismerni, mielőtt megtisztelnek bizalmukkal. Időtartama 1 óra: 15.000 Ft, mely beleszámít a legkésőbb két héten belül igénybe vett szolgáltatás árába.

 

Kedvezmény!

Amennyiben Balatonfűzfőn szeretnéd igénybe venni szolgáltatásaimat, úgy 10.000 Ft kedvezményt tudok biztosítani.

 

Kiknek ajánlom:

  • Olyan 18 év feletti nők számára, akik a hétköznapok forgatagától szeretnének megszabadulni és vágynak a stresszmentes elcsendesülésre, intimitásra és energiájuk kiterjesztésére.
  • Akikben az életük során megtapasztalt elvárások falakat emeltek és szeretnék azokat ledönteni.
  • Akik szeretnének az intimitáson keresztül önmagukhoz közelebb kerülni.
  • Akik vágynak a harmóniára, ölelésre és gyengéd érintésekre.
  • Akik szeretnének újra bízni önmagukban és büszkék lenni nőiességükre.
  • Akik NŐ ként, női minőségben értelmezik létezésüket.
  • Akik szeretnék fejleszteni intimitással kapcsolatos önismeretüket.
  • Akik kíváncsiak a határaikra egy biztonságos térben.
  • Akik nem az éppen aktuális hiányérzetüket szeretnék pótolni, hanem a lényükből fakadó intim kapacitásukat megnövelni, önmagukat érzékenyíteni, s mindezt befogadóként megélni.
  • Akik szeretnének olyan folyamatok részesei lenni, amivel csak ritkán találkoztak vagy még egyáltalán nem volt lehetőségük megélni azt.

 

Webcímem: https://blissmassage.hu