Milyen masszőrt keres?

-

masszázshirdetés feladás itt

Hogyan győzd le a lustaságod?

2017-04-13

Bár senki sem vitatja, hogy a mozgás, a sport nemcsak egészséges, de a kiegyensúlyozott , stresszmentes életnek is az egyik alapfeltétele, az elkerülésére mégis számtalan ürügyünk van. A valódi ok azonban általában a motiváció hiánya, pedig ez kulcsfontosságú mind a sport elkezdéséhez, mind a kitartó edzéshez.

Amikor szomorúan látjuk, hogy múlnak az évek, semmi sem marad ugyanaz és bár néha felülünk a kerékpárra, tekerünk pár kilométert, vagy veszünk egy fitneszbérletet, az eredmény sajnos mégis elmarad. A sport valahogy sosem lesz az életünk része. Pedig tudjuk, a rendszeres mozgás fokozza a vérkeringést, javítja a tüdőkapacitást, erősíti az immunrendszert, oldja a szorongást. De vajon miért nem tudjuk rászánni magunkat? Szakértők szerint  a siker titka abban rejlik, hogy először is megtaláljuk a nekünk tetsző, hozzánk leginkább illő mozgásformát. Hiszen nem vagyunk  egyformák. Van , aki a magányos erdei futásra esküszik, más pedig egy csoportos óra keretében érzi jól magát, hangos zenére mozogva.

Kell valami motiváció! Hogy csinosabbak legyünk! Vagy kell végre egy jó a társaság, akikkel együtt mozoghatunk. Vagy rájövünk, hogy már az egészségünk rovására megy a tunyaságunk és ez nem mehet így tovább. Mert  bizony  jönnek a szív, az izületi problémák...stb.

Fontos, hogy megértsük: szokásokat kell kialakítani, ami egyben életmódváltással is jár. Amikor már tudatosult bennünk, hogy miért is akarunk mozogni,  -egészség, önkép, társaság. stb-  határozzuk meg előre, hogy hetente hányszor és milyen napokon fogunk sportolni, mozogni. Ha az első 4-5 héten sikeresen túljutunk, akkor nyert ügyünk van.

Fontos a fokozatosság! Ne akarjunk első alkalommal maratoni futásra menni, vagy csúcsidőt úszni az uszodában!

-LaM-

Welcome

Evita

2020-09-25

Evita

új masszőr érkezett a proszira

Új képek

Carmen

2020-09-25

Carmen

Laura

2020-09-25

Laura

Zsolt

2020-09-25

Zsolt

SZOLGÁLATI KÖZLEMÉNY

Keressük a programozót, aki a masszázsinfó adatbázisát anno felépítette.
Bővebben a szerkesztőség blogjában

Budapest masszázstérképe

Budapest masszázstérképemasszőzök
masszőzök.hu

az okleveles szolgáltatók oldala

mi a különbség a masszőr és a masszőz között?
 

masszázs beszámolók

nézze meg a masszázsinfó

masszázsinfó csatorna a youtube-on

csatornáját, ha tetszett,
iratkozzon föl izibe'

masszázsinfó a facebookon
Kövessen minket a fészbúkon!

Ha pedig értesítést kér az új masszőrökről, jelentkezzen a masszázsinfó csoportba!