Masszőrkereső

-

masszázshirdetés feladás itt

Mit kell tudni az access barsról?

 

 

Az Access bars kezelés

az Access Counsciousness egyik alapkezelése.
A módszer Gary M. Douglastól származik, már kb 30 éve, ma már több mint 103 országban hivatalos kezelésként jegyzik.

A kezelés alatt, a fejen lévő 32 pontot érintjük gyengéden, különböző kéztartásokban.
A pontok tartalmazzák mindazokat a ötleteket, hiedelmeket, érzelmeket, tényezőket, amiket életeink során eltároltunk, másoknak elhittünk, valamivel egyetértettünk vagy ezeknek ellenálltunk. Ezek a nézőpontok, hiedelmek, programok működtetik életünket a mindennapokban, vagyis a legtöbb nézőpont nem is a sajátunk, döntéseinket, választásainkat mégis ezek alapján hozzuk.


Néhány pont, például a szexualitás, test, szomorúság, öröm, pénz, kontroll, kreativitás, érzelmek stb. Ha ezeket gyengéden érintjük, erőfeszítés nélkül el lehet engedni a felsoroltakat. Ezáltal a test megkönnyebbedik, olyan, mintha a számítógép lomtárát ürítenénk ki.
Természetesen csak azok távoznak belőlünk, amelyekhez mi már nem ragaszkodunk, amit hajlandóak vagyunk eleengedni és nem ragaszkodunk hozzá, mint korlátozáshoz.

 

Az említett modalitás nem a gyógyítást, hanem a nagyobb tudatosság elérését szolgálja, a neve is hozzáférés a tudatossághoz.
Hozzájárul, hogy lássuk mi az, ami nekünk működik, mi az, ami nekünk igaz, mit tudunk mi. Felfedezhetjük, hogy van tudásunk, képességeink, megláthatjuk, és elismerhetjük, hogy milyen ajándékok vagyunk ezen a bolygón.
Olyan tudásunk, potenciálunk van, amellyel megteremthetünk és megváltoztathatunk bármit az életünkben.

 

Mondta ezt Neked eddig bárki?

Ez a tudás bennünk van, mindenkiben.
Ha hajlandóak vagyunk kíváncsian szemlélni a témákra és önmagunkra, a módszer által eljuthatunk saját tudásunkhoz és a saját erőnkbe emelkedhetünk.
A módszer és a módszert használók, így én sem mondom meg, hogy mit tegyél, mi lesz a tuti megoldás, helyes választás, arra invitállak, hogy válassz a saját tudásod és éberséged szerint. Ebben pedig örömmel kísérlek, ha engem választasz.

 

A 60-90 perces kezelés ruhában, masszázszágyon történik.

A kezelés során nincs más teendőnk, csak befogadni.
Access Bars, Havas AndiHa engem kérdeznek, mire ajánlom, akkor azt mondom, mindenre.
Imádom a módszert és ezt a kezelést is.
Gyakorlatilag mindent megváltoztattam az életemben ennek Hozzájárulásával.
Azóta is folyamatos felfedezésben vagyok, rendkívüli élmény rácsodálkozni arra, hogy mi minden van mindazon túl, mint amit eddig gondoltam, hogy lehetséges számomra.Egyetlen kezelés az agyban Gamma - hullámokat generál, amely hosszú ideig tartó meditálás eredménye lehet.
Ebben a videóban egy agykutató orvos beszél az agyra gyakorolt hatásáról.
( A videón a magyar felirat beállítható.)
 
Néhány napja egy műszeres vizsgálat során készült fotók ragyogóan bemutatják, hogy milyen változás jön létre az aurában és a csakrák működésében egyetlen bars kezelés után.

 
access bars kezelés előttaccess bars kezelés után

A fotók 60 perces bars kezelés előtt és után készültek. Az aura nagyobb, világosabb, tisztább lett, a csakrák pedig harmonikusabbak, ez főleg a gyökér és a szexcsakrán látható.
(A fotókat Szalai Krisztián és Dr. Agócs-Jesztei Ágnes bars kezelők készítették.)
 
 
csakrák bars kezelés előtt
csakrák bars kezelés után
 
Ha szívesen kipróbálnád a kezelést, vagy érdekel a téma bővebben, vedd fel velem a kapcsolatot.
 
Örömteli napokat kívánok,
Havas Andi s.k.
 
 
*************************************************

 

 

 

kapcsolódó oldalak: