Masszőrkereső

-

masszázshirdetés feladás itt

MASSZÁZSAPRÓ

a masszázsinfó ingyenes apróhirdető oldala.

Hirdethető masszázs szolgáltatás, masszázs munka,
masszázs állás keres-kínál, masszázskellékek, stb.

masszázs apró hirdetés feladás
2021-08-12

Kedves Hölgyeim!

Szeretettel várom felfrissülni, relaxálni, vagy ellazulni vágyó vendégeim egy frissítő/relaxáló svédmasszázsra, vagy sportolás előtti/utáni átgyúrásra. Budapest X. kerületében tudlak fogadni. Igény esetén akár házhoz is tudok menni profi masszázsággyal. Higénia, kulturáltság, ellazulás, felfrissülés. Kizárólag hölgyeket masszírozok! Ha időpontot szeretnél, vagy érdeklődni, hívj bizalommal! Amikor csak eszedbe jut (persze nem biztos, hogy mindig fel tudom venni).

Telefonszám: +36 20 381 4597

Kulturált sms-re, Viber-üzenetre is válaszolok. Tamás

2021-08-06

pszichológus masszőz Budapesten

Ágota

masszőz-pszichológus

III. kerület

06703442114

Magamról a következőket mondhatom:

Kíváncsi természetem van, mindent tudni és érteni akarok. Legfőképp az Ember érdeklődésem középpontja. Érteni akarom az emberi természetet, és mindinkább kutatok ez irányban, annál inkább érzem azt hogy semmit sem értek. Nagyjából ilyen motivációk által vezérelve lettem pszichológus, és évekig dolgoztam gyermekekkel és felnőttekkel is különböző kutatási területeken.

Hogy hogyan illik mindebbe a masszázs?

Igenis szépen: felfedeztem hogy nagyon sok olyan elem van az emberi pszichében amit a "hagyományos" verbális megközelítéssel nem lehet elérni. Viszont egy-egy érintés vagy mozdulat hatalmas mennyiségű információt tud a felszynre hozni. És mindezt fel lehet használni egy teljesebb élet megteremtéséhez.

Kezeléseim során egyre inkább igyekszem személyre szabott technikákkal dolgozni. A masszázsmozdulatokat a következő masszázsfajtákból hozom: svédmasszázs, sportmasszázs, lomi lomi valamint thai masszázs elemeket is felhasználok.

Masszázskezeléseim álltalában másfél órát vesznek igénybe, de esetenként 1 óra vagy 1 óra 15 perc is lehet maga a masszázs. Ezen kívül szeretem ha bőven jut idő egy beszélgetésre a masszázs előtt.

Ha úgy érzed megszólítom szíved ezekkel a sorokkal, szívesen látlak vendégként. Masszőrödként, barátodként, segítődként.

Gyere el hozzám ha pihenni szeretnél vagy feltöltődésre van szükséged, de szívesen látlak ha egy testi vagy lelki problémát hozol is. 

 

Várlak szeretettel!

Ágota

 

Hi, I am Agota and I can tell you the following about myself:

I am a masseuse and a psychologist. I was working as a psychologist for years before I discovered the power of touch. Just from curiosity I started a massage course, and I became amazed when realized how much a couple of strokes can give- sometimes way more than hours and hours of psychotherapy.  The body has a beautiful and secret language, it tells us when to stop, when to start something, how to release a tension… we just have to listen. It can even tell us why do we face difficulties in certain life situations, and how to treat these difficulties- it has its own wisdom.

When you come to me for a massage I do the following:

I listen to you. To your words (if you have any to share). To your breathing. To your body.

The massage is like a dance. I move around you, lifting and shaking out the tension from your body, pushing and then releasing your muscles and deeper tissue, stretching your joints. I think it is very important if I can address you in your mother language,  so I speak various languages… I can talk to you in German, Serbian, Spanish, even Portuguese (this last one however, is under development…). 

 

Hope to see you soon!

Agota

2021-07-19

Anna masszázsa Budapest XII. kerületében

Sziasztok!
Hosszú idő óta álmom, hogy megismertessem az emberekkel a masszázs mélységét és élményét.
Különböző masszázstechnikák elsajátítása után saját módszert fejlesztettem ki, ami mondhatni intuitív módon alakult ki.
Tanult technikáim között szerepel a lomi-lomi masszázs, ayurvedikus masszázs, sportmasszázs.
Úgy gondolom, a masszázs mint sok minden más is nem csupán a testről szól, hanem a lélekről is.
12 éve foglalkozom jómagam is az önfejlesztés különböző formáival.
Szerencsésnek tartom. hogy azzal foglalkozhatok, amit igazán szeretek.
Életem  négy fő területe a masszázs, a festészet, mindemellett kundalini jógaoktatást tartok és Női köröket szervezek. 
Amennyiben felkeltettem érdeklődésed, elérsz a +36307258391-es telefonszámon mindennap 10-20 óráig.
Helyileg a XII .kerületben találsz meg, csendes, nyugodt környezetben.
Parkolóhely mindig van  és a parkolás a ház előtt díjmentes..
Mailcímem: annakollar222@gmail.com
Szép napot! Anna

 

 

2021-07-04
Szeretettel várlak kis masszázskuckómba, az Örs vezér térnél!Svéd, lazító, frissítő, aromaterápiás, izomregeneráló, nyirok, és cellulit masszázsokkal. Most akciókkal Várlak! Móni. +3670 5131708.

masszázs apró hirdetés feladás