Masszőrkereső

-

masszázshirdetés feladás itt

Milyen az a mézesmasszázs?

2020-10-10

mézes masszázs vagy mézmasszázsA masszázsinfón pillanatnyilag nincs olyan masszázs szolgáltató, akinek a mézmasszázs vagy mézes masszázs szerepelne a kínálatában. Talán nem véletlenül, mert a mézesmasszázs ölég kellemetlen, ember legyen a talpán, aki kibírja. Különösen ha szőrös hátú férfi a kedves kuncsaft.

Orosz-tibeti mézesmasszázs

A leggyakrabban ebben a formában hirdeti, aki hirdeti.
Az orosz-tibeti mézmasszázs nem olyan magyar specialitás, mint a bolognai spagetti vagy a svédgomba, ugyanis a Russian-Tibetan Honey Massage megtalálható külföldi szolgáltatóknál is, csak arra nézve nincs semmi magyarázat, hogy

  1. hogy kerül egy szolgáltatásba két merőben eltérő kultúra, ti. az orosz és a tibeti. Más nép, más vallás, más embertípus, már ország és nem nagyon ismert a kettő egymásra hatása.
  2. milyen hagyományok vagy szokások eredeztethetők bármelyik néptől is, ami a masszázst illeti?

Végül is nem ez a kérdés, hanem az, hogy pontosan

Milyen a mézesmasszázs?

Elterjedt és ismert masszázs fajta, ami a méz hasznos összetevőit tisztításra és méregtelenítésre, a masszázs mozdulatait a vérkeringés serkentésére, a vákuumot pedig mozgásszervi panaszok oldására használja.

Hogyan zajlik a mézmasszázs?

A kliens felsőteste kell hozzá, a többi le van takarva.
A masszőr bő féldeci előmelegített mézet ken szét a vendége hátán és speciális csipkedő mozdulatokkal a bőrébe masszírozza.
Ezután következik az, amit sokáig nem egyszerű elviselni: a masszőr rátapasztja a tenyerét a vendége ragacsos hátára és lerántja vagy felrántja, ezzel mintegy vákumot képezve a test és a tenyér között. Az eljárás kicsit hasonlít a köpölyözésra, csak az nem ennyire kellemetlen. Oké, egy darabig el lehet viselni, de a bőr a masszázs során kipirosodik és egyre érzékenyebbé válik.
A szövetekbe mélyen beivódott méz a vákum hatására feljön a felszínre és olykor kellemetlen szagú, szürkés vagy zöldes trutymák lesz belőle, amit a végén a masszőr nedves törölközővel eltüntet onnan.
Következik egy nyugtató, levezető masszázs, aztán betakarják a kedves vendéget, hogy most akkor gondolkodjon el ezen az egészen.

Mire jó a mézesmasszázs?

A bőr méregtelenítésére, a háton található izmok lazítására.
Főleg azoknak ajánlott, akik ülőmunkát végeznek és mozgásszegény életmódot folytatnak.

Nézegessünk mézesmasszázst!

Nem titok hogy mi zajlik a masszázspadon, íme a Vásárhelyi Televízió 10 perces filmje a témáról:
 

 

 

Érdekes lehet még: