Masszőrkereső

-

masszázshirdetés feladás itt

Miért pont a masszázsinfó?

 

Miért ajánljuk bátran az oldalt a masszázshirdetőknek és a vendégeknek?
Csakis azért, mert


 

 1. A masszázsinfón masszírozni tudó, kiválasztott, megbízható és igényes masszőrök hirdetnek.

  Aki nem tud masszírozni, annak nem jön be a hirdetés, ugyanis a masszázsinfó olvasóinak fontos a jó masszázs, a hozzá nem értő maszatolók hamar lehúzhatják a redőnyt és elmehetnek más oldalakra.
  A kiválasztott azt jelenti, hogy a szerkesztőség 17 éve folyamatosan szűri a hirdetői kört, tehát a masszázsinfón nem az jelenik meg, aki leszurkolja a hirdetési díjat, hanem akiért a szerkesztőség felelősséget vállal a vendégek előtt is.
  A problémás szolgáltatóktól eddig mindig elköszöntünk, vállalva komolyabb konfliktusokat is.

   

 2. A masszázsinfón soha nem volt kamufotó, vagy kamuhirdetés
  A kamufotó azt jelenti, hogy valaki az internetről letöltött képekkel, vagy a saját, 10 évvel ezelőtti fotóival hirdet, ami köszönő viszonyban sincs a valósággal, a kamuhirdetés pedig azt, hogy egy kótyonfitty masszázsoldal azért nem töröl ezeréves hirdetéseket, hogy nagyobbnak, jelentékenyebbnek látsszon.
  A masszázsinfón ilyet senki nem talál.


   
 3. A masszázsinfó hirdetői vállalják az arcukat
  Ezen az oldalon nincsenek pixelfejű, letakart arcú, háttal álló szolgáltatók, amiből egyenesen következik egyfajta színvonal. Aki tudja, hogy nem megfelelő szolgáltatást nyújt, az biztosan nem adja hozzá az arcát (amiből persze nem következik az, hogy az arcnélküli szolgáltatók rosszak)

   
 4. A masszázsinfó mindig naprakész
  Sem a masszázsinfón, sem a masszázslapokhoz tartozó többi oldalon nem talál aktualitásukat vesztett hirdetéseket.
  A mi oldalainkról hirdetéseket lopó lapok éppen azért használhatatlanok, mert nincsenek napi kapcsolatban a hirdetőkkel és fogalmuk sincs, hogy a büszkén reklámozott hölgy dolgozik-e még egyáltalán, azt csinálja és ugyanott, mint amikor voltak szívesek "átvenni" a fotóját és telefonszámát.
  A masszázslapok azonnal eltávolítja a lejárt hirdetéseket a valótlan tartalmúakat is, különös tekintettel azokra, amik egy szalonból távozott népszerű masszőz képével próbál vendéget toborozni az ottmatradottaknak.


   
 5. A masszázsinfó speciális megjelenéseket is kínál!
  Az érdeklődők, a leendő vendégek tájékozódását segíti egy általános tájékoztató oldal, ahonnan kiindulva ki-ki megtalálhatja az érdeklődésének leginkább megfelelő masszőrt.
  A hirdetők számára is adott a lehetőség, ha másfajta szolgáltatást reklámoznának, de a szerkesztőség ad a hirdetőknek bizonyos ingyenes extrákat is.
  Akinek valódi oklevele van, díjmentesen jelenhet meg a masszőzök.hu-n, de külön összeállításban szerepelnek a prosztatamasszázs értői, aki pedig munkát, kiadó helyet, munkatársat, vagy az eladó masszázspadjára  vevőt keres, annak a masszázsapró oldalt ajánljuk.


   
 6. A masszázsinfó a minőségre helyezi a hangsúlyt
  Nekünk soha nem az volt a fontos, hogy sok hirdetőnk legyen, hanem az, hogy az olvasóinkat - azokat az urakat, akik innen választanak masszőzt - ne érje csalódás, ne találjanak az oldalainkon unott, futószalagos-lehúzós-átvágós rimpidliket.
  Mindig megválogattuk a hirdető partnereinket, ezért a masszázslapokon csak a kiválasztottak jelenhetnek meg, a problémás szolgáltatókat megkérjük, hogy fáradjanak át olyan lapokra, ahol boldogan közzétesznek mindent, akár ingyen is, csak legyen ott valami kis tartalom.
  Ha egyszer kihalnak a minőségi szolgáltatást nyújtó, megbízható masszőzök, akkor mi is bezárunk, de szerencsére egyelőre ez a veszély nem fenyeget.

   
 7. A masszázsinfón nincs fórum!
  Az hogy mi történik a masszázspadon, a függöny mögött, az arra a két emberre tartozik, aki ott van. A masszázsinfó hirdetőinek nincs lehetősége a jobb üzlet érdekében jó beszámolókat írni vagy íratni saját magukról, ugyanakkor félniük sem kell a korábbi munkatársak, vagy problémás vendégek lejárató hadjáratától sem.
  A vendégek a masszázsinfó szerkesztőségének jelezhetik, ha egy masszőrrel problémájuk akad, a szerkesztőség pedig minden ilyen esetnek utána jár, de ez diszkréten, a nyilvánosság kizárásával folyik.
  Az elmúlt három évben mindössze egy esetben volt jogos a vendég panasza, a másik három eset hátterében konkurenciaharc húzódott.   
 8. A masszázsinfó hirdetési feltételei

  Megtekinthetők ide kattintva   
 9. Legfontosabb oldalaink

  masszázshirdetők
  masszázs hirdetés feladása
  masszázsinfó blog
  Budapest masszázstérképe
  masszázsapró


  Masszázs és egészség
  Gyógymasszázsról a masszázsinfón

  Masszázs, egészség, életmód
  Egyszer csak a masszőr keze eltévedt (zaklatások a masszázspadon)

      

Ha egy igényes masszőz weboldalt keres a megfelelő megjelenéshez, kattintson ide, ha pedig valaki testi vagy lelki problémáira masszőrt, masszőrhölgyet keres, azt várja a masszázsinfó.