Masszőrkereső

-

masszázshirdetés feladás itt

Másodszor nem kellett volna

2018-07-22

Vannak lecsúszott masszőzök, akik rendelkeznek szakképzettséggel, de a pénz szagát megérezve elkalandoznak a szexuális szolgáltatások felé, ugyanakkor nem kevés olyan ex-örömlány is van a piacon, aki kontárként érkezik és a kóbor farkasok ostromába belefásulva képezni kezdi magát, majd egyre szakszerűbb és egyre erkölcsösebb kézimunkát végez.

A magam részéről nagyon szeretem kihagyni az olyan helyeket, ahol már az első ajánlatban szerepel a punci, vagyis azt mondják, hogy a masszázs 8000, kézi befejezéssel 15000, franciással 17000 és aktussal 22000. Aki a muffját is bedobja a kenyérkereső tevékenységébe, az a számomra nem más, csak egy kis kurva.
Vagy éppenséggel nagy kurva, büdös ribanc, nyavalyás prosti, repedtsarkú hetéra, vagy nevezzük akárminek, de szakszerű masszázst, odaadó érzékiséget és odafigyelést nemigen várhatok a szolgáltatás elszenvedése során.

Nem voltam elég figyelmes.
Jártam egy hölgynél ...igazi kis vadóc volt.
Megkívántam őtet, egészen pontosan az érintését és megint felkerestem.

Azt gondolom, vagy az első alkalommal fogtam ki nála túl jó napot, vagy a másodikon túl rosszat, mindenesetre többet nemigen látjuk egymást, mert nem vagyok kíváncsi a válaszra.

A kis vadóc a  nevemre és a foglalkozásomra emlékezett, hogy mit kértem tőle, pontosabban hogy MIT NEM, arra nagyon nem, mert a kezében óvszerrel érkezett a masszázs helyszínéül szolgáló matrac mellé.
Nagyon nem érdekelte az egész masszázs, közben a tőle megszokott trágársággal fűszerezve hülyeségekről beszélt és oda nem illő dolgokról kérdezősködött, aztán kiadta az ukázt, hogy megfordulni, nekiesett a kopasz főhadnagynak, amilyen gyorsan lehet, lerendezte, majd nekikezdett takarítani.

Az egész nem tartott félóránál tovább, így a kezdeti időhúzásokkal együtt az érkezéstől számított 40 perc múlva az utcán voltam, elsütve ugyan, de kielégítetlenül.

Máskor óvatosabb leszek és kihagyom a masszőznek álcázott óvszereseket.
 

RoK