Masszőrkereső

-

masszázshirdetés feladás itt

A hátfájásból buja vágy lett

2018-03-07

Hiába jött meg a tavasz mindig itt a tél és a hideg.
Elegem lett abból, hogy naphosszat a négy fal között kell ücsörögnöm, a tagjaim szinte már sorvadoznak.
Előjött a rég nem érzett hátfájásom,  a tartásom olyan, mint a saját nagyanyámé, az izmok borzasztóan letapadtak. Ráadásul a hónapokkal ezelőtti karácsonyi zabálás sem múlt el nyomtalanul, vagyis testileg egy roncs lettem, ahelyett, hogy téli álmot aludtam volna... A kedvem folyamatosan rossz és a hóesés, eső vagy szürkület láttán csak még rosszabb lett.
 

Mielőtt teljesen magam alá zuhantam volna és megjelentek volna a depresszió első tünetei, inkább felkerekedtem egy jó masszázs reményében. Elég régen nem jártam már sehol az igaz, mégsem volt kedvem egyik ismerős kéz alá sem feküdni ilyen ramatyul, inkább megkockáztattam egy szimpatikusnak tűnő ám ismeretlen valakit. Elinduláskor nem sikerült még egy félmosolyt sem magamra erőltetni, amikor pedig a sapkát homlokomba húzva kiléptem a hidegbe, már megbántam, hogy el kell indulnom otthonról. Ám ha már így alakult, akkor hajrá, fürgén szedtem lábaimat, hogy minél előbb újra a melegben lehessek.

 A ház, ahova mennem kellett régi típusú, körfolyosós épület egy csendes mellékutcában. Könnyen megtaláltam és amint megláttam a barátságosan mosolygó arcot a bejáratnál, az a csöppnyi idegeskedés is elszállt, ami az ismeretlentől való félelemből vagy kíváncsiságból adódik. A lakásban a meleg barna falak és a kandallóból jövő kellemes hőmérséklet, valamint a tűz ropogó hangja kárpótolt a kinti hideg okozta borzalmakért. Hellyel kínált és forró csokit iszogattunk amíg a kezeim és a füleim is kiengedtek. A kellemes ismerkedés-beszélgetés megadta a pozitív alaphangulatot, és így már igencsak volt kedvem lerángatni a ruháimat és feldobni magamat a masszázspadra.

Lentről haladt felfelé.
A talpamnál kezdte.
Érintése annyira jól esett, hogy megfeledkeztem arról, ott esetleg csiklandós is lehetek. Kezei érezhetően örömmel nyomogatták fáradt, elgémberedett vádlijaimat és combjaimat. Érezni lehetett, ahogy felszabadul az izom és újra elindul benne a vérkeringés. Ügyesen kikerülte az intim helyeket, mivel relaxáló masszázsra mentem és nem vágytam másra, minthogy felüdülhessek végre. Érezni akartam, hogy van testem és vannak izmaim. A hátamnál és a derekamnál szinte felsikoltottam olyan kéjes érzést nyújtott kezének minden mozdulata. Körkörösen gyúrta végig a gerinc melletti részeket, meg-megállt, elidőzött ott, ahol a csomókat érezte és szépen, fokozatosan életre keltette minden egyes porcikámat.

A nyakam annyira merev volt, hogy legalább húsz percen keresztül csak ott ügyködött, a végén már beleszédültem, de egyáltalán nem volt kellemetlen az élmény. Tökéletesen ráérzett arra, mire vágyom, hol szeretném, ha tovább tartana, hol legyen kellően óvatos és hol lehet kicsit erősebb is. Mindenhol megmasszírozott, lábam ujjától a fejem búbjáig, még a fejbőrömet sem hagyta ki. Felfrissülve, újjá születve pattantam le az ágyról és örömmel nyugtáztam, hogy a másfél órából két óra lett.

Mivel ő is ráért, megittunk még egy forró csokit. És megbeszéltünk egy újabb időpontot. De most már nemcsak frissítő masszázsra megyek….

SzSz