Milyen masszőrt keres?

-

masszázshirdetés feladás itt

A hűség érték vagy illúzió?

2016-11-22

A hűség és a hűtlenség az emberiség nagy kérdései közé tartozik. Örök talány, hogy társas lényként párkapcsolatban, családban vagy másfajta közösségben éljünk. Szükséges-e a házasság, amely hosszú távú biztonságot nyújt(hat), vagy engedjünk a csábításnak és váltogassuk partnereinket? Egyáltalán mit jelent a hűség egy állandóan változó világban?

Ön szerint mi a hűség? Szerető kötődés, kitartás valaki mellett, amellyel bizonyítjuk, hogy elégedettek vagyunk, nagyra értékeljük, vagy egy illozorikus álom? Esetleg örök érték, amely a korszellemnek megfelelően folyamatosan megújul?

Volt idő, amikor a házasságtörést büntették. Még néhány évtizede is nagyobb jelentőséget tulajdonítottak a hűségnek, főleg a feleség hűségének. Ennek része volt a házasság előtti szexualitás tilalma, valamint a házasságban a férj félrelépésének eltűrése. Míg nagyanyáink "Az asszony köténye mindent eltakar!" elven nevelődtek, addig ma gyakori, hogy éppen a feleség kezdeményezi a válást, ha férje "kitekint" a kapcsolatból. Ma a párok nagy része házasság nélkül él együtt. Esetükben az okozza a nehézséget, hogy legtöbbször meg sem történik a hűség melletti elköteleződés, a hűséghez való viszony tisztázása, annak felvállalása és kölcsönös kimondása. lyenkor pedig nehéz elvárni a másiktól  s csupán evidenciának tekinteni a hűséget annak okán, hogy mi magunk monogámok vagyunk. Sokan azt gondolják, hogy a hűség ma már kiment a divatból, elavult érték lett. Abban egyet kell értenünk, hogy rendkívül ritka. A hűtlenség magyarázata általában az, hogy életünkben minden állandóan változik. Az emberek, a lehetőségeink, a körülményeink, változik (jó esetben fejlődik) a társunk, sőt,remélhetőleg mi magunk is. Így viszont a társunk mitől lenne hosszú ideig ugyanaz? Sokan személyiségük elnyomását, vágyaik egészségtelen elfojtását, az örömteli kiteljesedésük korlátozását látják abban, ha hűséget várnak el tőlük. A hűséget maradi, konzervatív értéknek tartják. Mások szerint a hűség a kölcsönös bizalom hosszú ideig való fenntartásának képessége, elköteleződés társunk és kapcsolatunk mellett. Ön szerint?

-LaM-

 

Újabb blogposztok

2020-09-20

Covidos vendég, maszkos masszázs

2020-09-19

Problémás masszőrök?

2020-09-16

Helyes a bőgés!

Új képek

Laura

2020-09-20

Laura

Carmen

2020-09-20

Carmen

SZOLGÁLATI KÖZLEMÉNY

Keressük a programozót, aki a masszázsinfó adatbázisát anno felépítette.
Bővebben a szerkesztőség blogjában

Budapest masszázstérképe

Budapest masszázstérképemasszőzök
masszőzök.hu

az okleveles szolgáltatók oldala

mi a különbség a masszőr és a masszőz között?
 

masszázs beszámolók

nézze meg a masszázsinfó

masszázsinfó csatorna a youtube-on

csatornáját, ha tetszett,
iratkozzon föl izibe'

masszázsinfó a facebookon
Kövessen minket a fészbúkon!

Ha pedig értesítést kér az új masszőrökről, jelentkezzen a masszázsinfó csoportba!