Masszőrkereső

-

masszázshirdetés feladás itt

A jó közérzet titka

2017-04-27

Érdemes ellesni más országok trükkjeit is, hogy  intenzíven lazíthassunk. Hogyan kényezteti magát egy  indonéz,  vagy mitől olyan fiatalosak a franciák? Miként frissíti a szellemét egy amerikai és regenerálódik egy osztrák? Vagy miért népszerű egy német szerzetes vízterápiája? Íme néhány fortély a nagyvilágból.

Amerika: A floating felfrissíti a szellemet. A vízben való lebegés csodákat tesz. A meleg vizet rengeteg sóval gazdagítják, így a testre hatalmas felhajtóerő hat, ennek révén jön létre a súlytalanság állapota. A wellnesshotelek medencéiben, vagy speciálisan erre kitalált gépekbe fekve élvezhetjük ezt a hatást. A nyugodt sodródás a víz felszínén ellazítja  a testet, felfrissíti aszellemet és még órákkal a fürdés után is érezhető a hatása. A vízben lévő ásványi anyagok pedig feszesítik a bőrt, illetve segítenek a cellulitiszes felületek kezelésében.

Indonézia : a Pantai laur ellazít. A kényeztető masszázs során a növények és olajok jótékony erejét használják ki. Miután olajjal bekenték a kezelendő felületet, gyógynövényekkel vagy fűszerekkel megtömött lenzsákocskákat meleg olajba mártanak és ezekkel dolgozzák át alaposan a testet. Felmelegít, ellazítja az izmokat, serkenti a vérellátottságot, feszesíti a bőrt, az illóolajok aromája pedig megnyugtat.

Ausztria: A regeneráló és tisztító szénafürdő -nek már a XIX.században is nagy sikere volt, ugyanis a földművesek nagyon jól tudták, hogy egy nehéz nap után kiválóan lehet regenerálódni benne. Az illatos szénafürdőt manapság csendfürdővel együtt alkalmazzák.  A széna illóolajai serkentik az anyagcserét és segítik a méreganyagok távozását a szervezetből. Ezzel megelőzhető illetve kezelhető a cellulitisz és a pórusok tisztítására  is kiválóan alkalmas.

Franciaország: A borteápia fiatalon tart. Ez a wellnesskezelés a bor szépítő erejére épül. A boros fürdő, az őrölt szőlőmagokkal végzett peeling és a szőlőmagos masszázs kellemes és jótékony hatású. A szőlő hatóanyagai késleltetik a bőr öregedését és védelmet nyújtanak a káros szabadgyökök ellen.

Németország: Frissítő Kneipp-terápia. Sebastian Kneipp szerzetes vízterápiája igen közkedvelt. A 10-15 fokos, bokáig érő vízben legömbölyített kavicsokon kell lépkedni, és ehhez nem kell feltétlenül wellnesshotelbe utazni, nyáron a patakokban is kipróbálható. Javul tőle a láb vérkeringése, fokozódik a méreganyagok kiválasztása és a kövek kellemesen ingerlik a talp reflexzónáit..

-LaM-

Welcome

Andi

2021-04-10

Andi

Böbe

2021-04-07

Böbe

Új képek

Carmen

2021-04-08

Carmenmasszőzök
masszőzök.hu

az okleveles szolgáltatók oldala

mi a különbség a masszőr és a masszőz között?
 

masszázs beszámolók

nézze meg a masszázsinfó

masszázsinfó csatorna a youtube-on

csatornáját, ha tetszett,
iratkozzon föl izibe'

masszázsinfó a facebookon
Kövessen minket a fészbúkon!

Ha pedig értesítést kér az új masszőrökről, jelentkezzen a masszázsinfó csoportba!