Masszőrkereső

-

masszázshirdetés feladás itt

A jó masszázs fáj?

2018-05-17

Régóta olvasója vagyok az oldalnak, jól szoktam szórakozni a bejegyzéseken és a hozzászólásokon is.
Jómagam még csak néhányszor vettem igénybe masszázs szolgáltatást és maradtam az egészségügyi vonalon, erotikus szolgáltatónál még nem jártam.

„Tollat” azért ragadtam, mert két kérdésben kíváncsi lennék a véleményetekre.
Az első arra vonatkozik, hogy egy masszázsnak mennyire szabad/kell fájnia? Értem én, hogy bár a simogatás nagyon jól esik, de sok egészségügyi haszna nincs, viszont nem tudom, hogy hol a határ az egészséges fájdalom és a kínzás között. Én általában nem szoktam szólni ha fáj, egyrészt mert gondolom a masszőrnek is éreznie kell ha már túl sok (összerándulások, a test reakciói), másrészt mert még nem voltam olyan sokszor, hogy tudjam, mi az ami már inkább árt, mint használ.
 
A második kérdés összefügg az elsővel.
Sokszor olvastam már itt, hogy „azért megyek masszíroztatni, hogy jól megmasszírozzanak, és utána jól esik egy kis kényeztetés”.
Nekem egy erősebb masszázs után csak a sokadik gondolatom az, hogy de jó lenne, ha masszőz a farkamat is kezelésbe venné.
Ezzel csak én vagyok így?
Vagy ilyenkor a masszázs sem annyira kemény, esetleg egy jó masszőz meg tudja találni a kellemes átmenetet a masszázsból az erotikába?
 
Üdv,
Ki