Masszőrkereső

-

masszázshirdetés feladás itt

A kritikán aluli masszázs ismérvei

2018-04-06

Masszőrhölgyek is olvassák ezt a masszázsoldalt, elsősorban az ő szíves okulásukra írom a következő sorokat.

A masszőz a visszajáró vendégeiből él és ha ilyenek nincsenek, akkor hirdethet bárhol és bármennyit, akár fejtetőre is állhat, akkor sem fog jól menni a biznisz.
Egy embert be lehet csapni sokszor, sok embert be lehet csapni egyszer, de sok embert sokszor becsapni nem lehet.
Márpedig a szar szolgáltatás a becsapás tipikus esete.

Azt hiszem, sok hölgyike nem is tudja, hogy szar szolgáltatást nyújt.
Hogy amit masszázs vagy érzéki masszázs címén művel, az nem az.

Nagyon nem érzéki masszázs, amikor a hölgy egy svédmasszázs végén nekiesik a brének és kiveri.
Pláne nem szolgáltatás, amikor masszázs helyett egy olajos kencefice után csinálja ugyanezt valaki.

Mint az a szolgáltató, aki évek óta látható a masszázsinfón és az erotikus masszázson is, ezért gondoltam, hátha hozzáértő.
Hát nagyon nem az.
Először akkor kellett volna felhagynom a próbálkozással, amikor a második hívásnál is néhány csöngés után a hangpostája kapcsolt be, ugyanis akit ennyire nem érdekel a saját elérhetősége, az a vendégét sem tiszteli.
Másodszor akkor kellett volna egyéb elfoglaltság után néznem, amikor a megbeszélt időpontban kaputelefon útján közölte, hogy még nincs kész, a kádból mászott ki vizesen és most törölközik, várjak rá a hideg utcán.
A harmadik hervasztó húzása az volt, amikor előre elkérte a tízest a szolgáltatásért, mondván: először látjuk egymást.
Akkor már tudtam, hogy utoljára is.
A hátsó oldalamat összevissza nyomkodta, többször rá kellett szólnom, mert fájt amit művelt, nekiállt egyenként bizergálni a csigolyáimat és ott kaparászott, ahol éppen eszébe jutott, a mozgásában nem volt semmi koncepció, ráadásul kétszer elment sms-t olvasni.
Az első oldalamra térve azonnal nekilátott a farkamnak, de még véletlenül sem érintette az altájon lévő többi érzékeny pontomat, csakis a brokit húzgálta. Amikor látta, hogy így nehéz lesz, bedobta a fonnyadt bájait (ötven feletti szolgáltató!) és hol a mellét, hol a combját nyomta hozzám. Semmi kedvem nem volt őt irányítani, de bántani sem akartam, inkább azt lódítottam, hogy fáradt vagyok és ebből élvezkedés már úgysem lesz, felöltöztem és eljöttem.
 

Aranyos masszőrhölgyek!

1. A vendéget ne várassuk az utcán, különösen hidegben ne, még különösebben pedig szar környéken ne. Tessék az ügyeket úgy intézni, hogy a pontosan érkező kuncsaft azonnal bebocsátást nyerjen.

2. Tessék azt a frászos hangpostafiókot kikapcsolni!!!
Hány szolgáltató nyafog, hogy kevés a vendég, de miért tetszenek azt gondolni, hogy aki egy hölgyet kinéz és kétszer bekapcsol a hangpostája, az harmadszor is hívja majd? Száz másik azonnal felveszi a telót!

3. Ne kérjük már előre a pénzt, hagyjuk meg azt a rossz kuplerájoknak!!! Inkább lépjen le minden ötvenedik ügyfél fizetés nélkül, minthogy elrontsuk negyvenkilenc jószándékú kliens szájízét, nomeg a saját renoménkat!

4. Tanuljunk meg masszírozni, ha meg netán tudunk, akkor ne spóroljunk a szakszerű mozdulatokkal. Az ügyfelek nagyobb része nem faszveretni megy, hanem masszázsra, aki gyors kéjre vágyik, az nem a masszázst hirdető, elvirágzott hölgyeknél keresi az élményt.

5. Az előző pont van annyival fontosabb a többinél, hogy megismételjem: tessék megtanulni masszírozni és nem csak füllenteni a hozzáértést.

6.A farokveréssel kiegészített masszázs, vagy annak látszó szolgáltatás még nem érzéki és nem erotikus masszázs. Nőnek születni kell, de akiből hiányoznak bizonyos alapvető képességek, az tanulással pótolhatja. Az erotikus masszázsnak van szakirodalma, lehet tanulni tanfolyamon, videókból, filmekből, de a legjobb tanítómester maga a vendég. Meg kell kérdezni, mit szeret, hogy szereti és erre érdemes nagyon odafigyelni.


 

Louis Masseur