Masszőrkereső

-

masszázshirdetés feladás itt

A mankós fiút imádták a nők

2017-11-28

Az egyik lakótelepi szolgáltatóházban üzemelő fodrászatnak súlyos titka volt.
A nyitástól kezdve létezett a masszázs mint szolgáltatás, és a kozmetika meg a többi szokásos hajcihő mellett jelentéktelen bevételt produkált.
Persze, a panelproli nem maszatja magát - mondták a mindentudó fodrász- és kozmetikushölgyek, miközben a masszőrfronton folyamatos volt a fluktuáció.
Egészen addig, amíg meg nem jelent egy mozgássérült fiatalember.
Nem sok reményt fűztek hozzá, de jobb-mint-a-semmi alapon szerződtek vele is

Láss csodát, az üzlet beindult.
Egyre több, addig soha nem látott arc jelent meg a fiúnál, szinte kivétel nélkül középkorú hölgyek, a végén már alig lehetett bejutni hozzá.

Az akkor még szövetkezeti alapon működő fodrászat vezetése örült a bevételnek, meg annak hogy végre a személyzeti munka nem kerül kéthavonta napirendre.

Ment is minden szépen, amíg egyszer - a kilencvenes évek elején vagyunk - valamelyik tévés magazinműsorban meg nem szólalt a fiatalúr - ráadásul úgy, mint a mozgássérültek példaképe, aki köszöni, jól elvan állami meg családi támogatás nélkül is.

A balesetben megsérült fiú mankóval az utcán is elboldogult, a masszázspad mellett közlekedni meg az egyik kezével támaszkodás mellett simán tudott. Kitanulta a gyógymasszőrséget, amellett igen jól tudott társalogni - és megszerették a hölgyek, mert odafigyelt és reagált a testük-lelkük összes rezdülésére.
Ebből persze egyenesen következett, hogy a gyógyító hatású mozdulatokba egyre több érzékiség keveredett - majd a szolgáltatás más irányba ment.

Bár az én véleményemre remélem senki nem kíváncsi, szerintem a fiú ott hibázott, hogy bevállalta az interjút és nyíltan kiterítette a kártyáit, ugyanis szerintem senkire nem tartozik, hogy mi történik két ember között egy maszodában.

Akkor még nem volt ennyi tévécsatorna és a gumiműsort sokan látták.
A fodrász szövetkezet munkatársai is.
Mondanom sem kell, hogy a fiú másnap csomagolhatott.
Nekem a fodrászom azt mondta, hogy külföldre ment.
Ami biztos - még néhány évig oda jártam a tollazatommal - soha többé nem volt masszázs abban a fodrászatban. Talán még most is szolárium van a masszpad helyén.
 


RoK