Masszőrkereső

-

masszázshirdetés feladás itt

Áltudományos csöcsörészés

2018-01-24

Perverz masszőrhölggyel, talán szerencsémre eddig nem találkoztam. Perverz, beteges masszőrről annál többet hallottam.

Hölgyismerőseim már nemegyszer számoltak be olyanról is, hogy az elején egész normálisan viselkedő masszőrfiú az erogén zónák közelében elkezdett verítékezni és lihegni, egészen biztosan nem a fizikai megerőltetéstől.

Ingyenes apróhirdetések között gyakran olvasni buzgó urak ajánlatait, akik ingyen masszíroznának hölgyeket, háznál.
Nopersze, képzelem azt a nőneműt, aki egy ilyenbe belemegy, mert véletlenül sem gondol arra, hogy egy kiéhezett kóbor farkinca szeretné őt masszázs címén taperolni.
Hölgyek masszázsát hirdető SZAKKÉPZETT masszőröktől tudom, hogy az érdeklődők 90%-a férfi és majdnem mind azt mondja, hogy a feleségét érdekli a dolog. Hogy aztán az illető csak a saját esélyei miatt érdeklődik, vagy felizgatja, ha a női test masszázsáról hallhat a telefonban - maradjon az ő titkuk.

MELLMASSZÁZS.
Azt ugye tudjuk, hogy a kebel a női test egyik legizgalmasabb területe.
Melyik egészséges férfiú nem szeret foglalkozni vele?
Melyik egészséges férfiú ad fel hirdetést, hogy nők mellét masszírozná?
(Vajon melyik egészséges nő jelentkezik, hogy egy vadidegen pasi kezébe adná e becses testrészét?)

Tudjuk, hogy amíg lószar van, addig veréb is van és ki-ki felnőtt emberként pontosan eldöntheti, mikor és milyen szolgáltatást vesz igénybe. Ha akarja, akkor éppen az áltudományos szósszal nyakonöntött csöcsörészést.

A kebelbarátok erősítettek a marketing-kommunikáción és egy természetgyógyász magazin szakértőjével írattak cikket a mellmasszázs jótékony hatásairól, majd felajánlották öt hölgynek az ingyenes próba lehetőségét.

Ezek után mi sem természetesebb, hogy az illető magazinban lelkendező cikk jelenik meg a próbababák tollából, hogy milyen jó volt, meg húde egészséges!
(csak azzal nem számolt a t. szerkesztőség, hogy aki sokat olvas, az nagyjából el tudja dönteni, hogy valódi nők életszerű beszámolóit olvassa, vagy nőnek látszani akaró férfiak reklámszövegét, pláne egy ilyen sikamlós témában)

A természetgyógyászok és a lapjaik általában hörögnek, amikor mások is kuruzslásra adják a fejüket. Amikor viszont épp ők adják a nevüket egy ilyen perverz tranzakcióhoz, sőt, büszkén reklámozzák is azt, akkor nekem áll fel a szőr a hátamon.
Gyengébbek kedvéért: én az orvosi diplomával nem rendelkező "gyógyászokat" kuruzslónak tartom, amelyik mellmasszázst hirdet, azt meg betegesnek is.

Méghogy "kipróbáltam a cicimasszázst" és isteni volt az érintésből áradó energia???
Napi feszültségek szabadultak fel pont a cickóból?
Bónuszként beindították a bélmozgást?