Masszőrkereső

-

masszázshirdetés feladás itt

Amikor kedves vendég bűzlik

2018-05-22

Mindig nagy öröm a számunkra, amikor szolgáltató, tehát masszőr vagy masszőz szól hozzá a bloghoz, főleg azért, mert az elmúlt öt évben a kommentek 95 százaléka abszolúte kívülállóktól, az életüket a monitor bámulásával töltő nethuszároktól érkezett, akiknek sem pénzük, sem bátorságuk nem volt soha elmenni egy masszázsra.
Nem erotikusra, hanem bármilyenre.

budos-van.jpgSziasztok!
Muszáj írnom mert sok rossz tapasztalatom volt már.
Öt éve foglalkozom kényeztető masszázzsal. Az indokot most nem írom hogy miért is kezdtem el, bár nem bántam meg.
A hat húzásból egyet emelnék ki...a "büdösséget"

Megjelenik egy jól öltözött úriember és amikor elküldöm zuhanyozni 5perc után seggszaggal fekszik az ágyra vagy farok szaggal.
Kérdezem én mit mosott meg 5percen keresztül vagy csak folyatta a vizet?
Vagy amikor azt kérem hogy menjen zuhanyozni és közli velem lazán hogy ő nem piszkos.
Nem azért kell zuhanyozni mert piszkos hanem mert reggeli zuhanyozás után du. 2-kor nyáron megjelenik addig hányszor fogta meg a farkát?...min. a farkát mossa meg.
Minden vendégemet frissen zuhanyozva illatosan várom tiszteljen már meg annyival ha már egy ilyen helyre jön és biztosítva van 3-4 fajta tusfürdő és tiszta törölköző, hogy tisztára mossa magát.
Arról nem beszélve hogy órákig kell szellőztetnem amikor lábszagtól bűzlik amikor leveszi a cipőjét :((


Hallottunk már olyan vendégekről, akik azután is büdösek maradtak, hogy tényleg lezuhanyoztak, viszont olyanokról is, akik higiéniai okok miatt nem állnak be a maszodák kádjaiba, mert bizony a nagy forgalmú fürdőszobákban a fertőzésveszély is nagy.
A masszőz által tisztának gondolt törölköző kopott és szaga van, a kádkilépő tocsog a víztől és vígan tenyészik benne a lábgomba, a kádat és a zuhanyfüggönyt pedig egészen biztosan nem fertőtlenítik minden használat után.

Igazságot tenni persze nem lehet és nem is a mi feladatunk,