Milyen masszőrt keres?

-

masszázshirdetés feladás itt

Árulkodó testbeszéd

2017-07-14

Sosem tudja, hogy a kollégája igazat mond-e? A gyereke szereti elferdíteni a valóságot? Bár akadnak, akik mesterei a lódításnak, de még ők sem tudnak mindent álcázni, mert a testük elárulja őket.

Legyen őszinte önmagához! Ön még sosem füllentett a beszélgetőtársának? Ne gondoljon rögtön komoly hazugságra, csak apró kis valótlanságra. A mozdulataink, bizony lelepleznek bennünket.

Kéz
A hazug ember szinte sosem fordítja felénk a tenyerét. Amikor őszintén beszélünk, sokat gesztikulálunk és ebben a kezünk is rész vesz. A kifordított tenyér bizalmat jelez a másik felé. Az őszinte ember gesztikulálás közben nem szorítja össze az ujjait.

Arc
Tévedés, hogy aki hazudik, kerüli a másik pillantásást. Aki mesterien füllent, képes hosszan a másik szemébe nézni. Persze ha ezt túl hosszan teszi, ugyanolyan gyanússá teheti, mintha  lesütött szemmel állna előttünk.  Aki hazudik, nem szeret (vagy nem tud) azonnal válaszolni a feltett kérdésre. Húzza az időt, például grimaszol, erősen ráncolja a homlokát.

Láb és talp
A keresztbe tett láb lazaságot jelent, ezért feltételezhető az őszinteség. Azonban , ha megfeszül a beszélgetőtársunk lábfeje, az azt jelzi, kellemetlen témához értünk, ne várjunk őszinteséget.

Felsőtest
A felhúzott váll bizonytalanságot fejez ki, számolhatunk a lódítással. Az őszinte ember a tenyerét a szíve fölé teszi beszéd közben, míg az, aki nem mond igazat, csak az ujjaival érinti a mellkasát.

Fej
A hajba túrás azt jelzi, hogy kényelmetlenül érzi magát az illető, de ha még akaratlanul a fejét is megvakarja, esélyes a füllentés. Ha egy férfi ádámcsutkája hirtelen látványosan fölfelé ugrik, akkor nyugtalanító gondolata támadhatott, aminek a kiderülését  valószínűleg egy füllentéssel igyekszik megelőzni.
A testbeszéd árulkodó. Az apró gesztusok bizony, elárulnak minket.

-LaM-


 

 

Újabb blogposztok

2020-09-20

Covidos vendég, maszkos masszázs

2020-09-19

Problémás masszőrök?

Új képek

Laura

2020-09-20

Laura

Carmen

2020-09-20

Carmen

SZOLGÁLATI KÖZLEMÉNY

Keressük a programozót, aki a masszázsinfó adatbázisát anno felépítette.
Bővebben a szerkesztőség blogjában

Budapest masszázstérképe

Budapest masszázstérképemasszőzök
masszőzök.hu

az okleveles szolgáltatók oldala

mi a különbség a masszőr és a masszőz között?
 

masszázs beszámolók

nézze meg a masszázsinfó

masszázsinfó csatorna a youtube-on

csatornáját, ha tetszett,
iratkozzon föl izibe'

masszázsinfó a facebookon
Kövessen minket a fészbúkon!

Ha pedig értesítést kér az új masszőrökről, jelentkezzen a masszázsinfó csoportba!