Masszőrkereső

-

masszázshirdetés feladás itt

Az erotikamentesség fokozatai

2018-03-17

Vállal-e erotikát a masszőr?
Igen vagy nem?

Ismerve a piacot bátran kijelenthetjük, hogy a masszázsra járók igényesebb részének egyáltalán nem mindegy, hogy hova és kihez megy. Jól tudjuk, hogy sokan kereseik az erotikával fűszerezett szakszerű masszázs szolgáltatást, ahol fontos a masszőr szakszerűsége és hozzáértése és kizáró ok, ha ugyanez a hölgy szexet is vállal.
(zárójelbe teszem, de fontos: szex alatt ezesetben a szeretkezés, vagy dugás értendő)
Vagyis ha a masszőrhölgy már a telefonban felajánlja a punciját, akkor a potenciális vendégek egy része elköszön és máshova viszi a pénzét.

masszázserotikaVannak aztán olyanok is, akik semmiféle erotikát nem akarnak.
Szelíd Sünmalac például , aki a napokban írta meg az erotikamentes élményeit, aztán itt található egy kis gyűjtemény a masszázsblog eromentes sztorijaiból is, de jelen sorok írója ismer egy nyékládházi urat, meg egy kecskeméti házaspárt, akik soha be nem tennék a lábukat olyan helyre, ahol erotikus szolgáltatás is kapható.

Megértjük a felháborodását annak a családapának, aki a fájós hátával megy gyógymasszázsra egy valódi gyógymasszőrhöz, de a szomszéd szobából félreérthetetlen nyögdécselés és lihegés szűrödik át.

Együttérzünk azokkal a hölgyekkel - és ritkábban urakkal is - akiket bármilyen zaklatás ér a masszázspadon, gyógymasszázsra neveznek be és ajánlatot kapnak, vagy el-eltéved a masszőr/hölgy keze. Igenis, balhét kell csinálni az ilyenből, kerüljön csak minden a helyére, amint lehet.

Nem tudjuk ugyanakkor megérteni azokat a szolgáltatókat, akik rossz helyre mennek dolgozni és/vagy nem a megfelelő helyen hirdetnek.
Kezdjük az utóbbival.

Mit keres egy egészségügyi szolgáltatást nyújtó hölgy egy olyan weblapon, ahol csupa szétrakott lábú, pucér riboszóma kelleti magát és vállal mindent, amit csak lehet?
Miért csodálkozik az ilyen, ha mindenki meg akarja dugni, vagy a kedves kuncsaft úgy indítja a magasröptű eszmecserét, hogy "oszt mennyijé szopol le?"

Mit keres az erotikától elzárkózó szolgáltató egy olyan szalonban, ahol rajta kívül mindenki bevállalja a kígyóbűvölést, de a cumizást is?
Miért csodálkozik az ilyen, ha csak nem akar kialakulni a vendégköre?

Miért reklamál a masszőz, aki fehérneműben hirdeti magát és minden telefonáló a befejezésről faggatja? Mit gondolt? Rózsafüzért szeretnének imádkozni vele a kóbor farkak? Nekik már korábban megírtuk, hogy ne panaszkodjanak, hanem öltözzenek föl!

Miért háborodik fel a drága hölgy, ha a kirakott csöcsű fotóit nem közli a masszázsoldal és miért érzi úgy, hogy másoknak lehet, neki meg nem?
Ez azért is érdekes, mert a napokban egy dühös reklamálót meghívtunk a masszázsinfó szerkesztőségébe és megkértük: mutassa meg azt a hirdetést, amelyiken mellbimbót látott.
Nem tudta megmutatni, de azt sem, hogy melyik oldalakon járt.
Szerettük volna neki a legjobb ajánlatot tenni, ezért megkérdeztük, milyen szolgáltatást hirdet?
Mit vállal?

Kiderült, hogy okleveles masszőr, szükség esetén megérinti a vendége nemi szervét, ha nem is nagy örömmel, de attól viszolyog, hogy őt is megérintsék és kizárt, hogy akár fehérneműre vetkőzzön!
Akkor miért akar ilyen képekkel hirdetni?
Hát mert úgy jobban menne az üzlet, többen hívnák fel.
Persze, aztán jó sok pasit csapna be.
Meg magát is, hogy erotikamentes masszázst csinál.

Ebben a kérdésben nincsenek fokozatok, mint ahogy egy nő vagy szűz, vagy nem szűz.
Olyan nincs, hogy egy kicsit szűz, meg olyan sincs, hogy ha szimpatikus a kérdező, akkor szűz, egyébként meg nem.
Aki erotikamentes masszázsból akar élni, az jelenjen meg úgy és viselkedjen ennek megfelelően, aki meg bevállalja az erotikát, az legalább magát ne áltassa. És tudjon róla, hogy ha átlépett egy határt, akkor nincs visszaút!