Masszőrkereső

-

masszázshirdetés feladás itt

Az intelligencia helyváltozásai

2017-09-15

Azt mindig egészen biztosan tudtam, hogy az intelligencia az egyik legfontosabb dolog, csak azt nem tudtam eldönteni, hogy egy masszázs szolgáltatás relációjában kinek a szempontjából bír relevanciával.

Igyekeztem megkérdezni nálam sokkal okosabb embereket - itt voltak például a kommentezőink, de ők sajnos nem ereszkedtek le a szintemre - a többiek pedig nem adtak egyértelmű választ.
 

Aztán már majdnem sikerült a kérdést magamnak megoldanom, amikor érdekes hirdetésbe botlottam.

Intelligens hölgyek prosztatamasszázst vállalnak a budai Skálánál.

Igen, azt hiszem végülis az, hogy valaki a mutatóujjával benyomuljon egy férfiember kipufogójába, az igényel némi intelligenciát, hamár egészségügyi szakképzettséget, netán orvosi diplomát ezek szerint nem is nagyon.

Még mielőtt kettőt fümmenthettem volna, a hirdetés eltűnt a kedvenc masszázsoldalamról, én pedig dilemmázhattam tovább az intelligencia színeváltozásai tekintetében.

Már a depresszió kezdett rajtam úrrá lenni, amikor ismerős hirdetésre figyeltem fel, amiben megintcsak szerepelt az azóta  lebontott budai Skála, meg a két hölgy, viszont kimaradt belőle az intelligencia és a prosztata is.

Szokásom szerint a google segítségével rákerestem a telefonszámra, és megtaláltam egy leplezetlenül kurvás oldalon is, ahonnan viszont nem hiányzott az intelligencia, ám most nem a hölgyek állították ezt magukról, hanem a vendégeiktől várták el.

Törzsfejlődésem ezzel akkora ugrást abszolvált, hogy elérkezettnek láttam az időt.
Hívásom rejtett számmal egy dugig telt hangpostára ment, amikor egy másik telefonról és hívókijelzéssel próbálkoztam, azonnal felvették.
Az ár- és szolgáltatáslista - különösen az utóbb említett oldalon való szereplés miatt - nem lepett meg, hallottam olyan finomságokat, amiket pénzért soha nem vennék igénybe, de egy négykezesre kíváncsiságból beneveztem.

A XI. kerületi Bőr- és Nemibeteggondozó intézet melletti kis utcába kellett behajtanom, fizetős környék lévén parkolójegyet váltottam és egy kis szuterénba mentem az intelligens lányokhoz - vagy inkább asszonyokhoz.

Egy negyvenes fehérbőrű szőke és egy negyvenes barnabőrű fekete várt mosolyogva, ágy és masszázspad közötti választást felajánlva, merthogy a helyszínen felajánlott lehetőségek nagyobb részéből személyesen sem kértem.

Kaptam egy érdekes masszázst.
Úgy tűnt, mindkét hölgy szakképzett, de a napi betevőt inkább a program második, érzékibb részéből merítik. A masszázst rutinosan, talán kicsikét unottan és lelketlenül csinálták, közben egymással suttogva, hozzám meg hangosan beszéltek, amit nem hagytak abba akkor sem, amikor az erotikára tértek, de közben legalább felélénkültek egy kicsit, a szőkeség talán túlzottan is. Amikor a nemes részemmel kéjes nyögdécselések közepette foglalkoznak, akkor mindig röhögnöm kell - ennyire ugyanis nem vagyok sem jó pasi, sem intelligens.

Végülis a két hölgy ügyesen megosztotta egymás között a munkát, nem bánom hogy meglátogattam őket, de nem hiszem hogy újból tiszteletemet teszem náluk.
Ahhoz túl sok lány van a piacon.

A többségüknek elég lesz az én alsóbb polcokon kóválygó intelligenciám is!
 

RoK