Masszőrkereső

-

masszázshirdetés feladás itt

Beszédes testek

2017-04-18

Aki felismeri a szervezete által küldött üzeneteket, könnyebben orvosolja a különböző panaszokat. Szakemberek szerint, az időben felfedezett egészségügyi problémáknál többnyire elkerülhető a beteg állapotának súlyosbodása. Ön vajon képes olvasni a jelekből?

Rendkívül fontos, hogy mindenki odafigyeljen a teste vészjelzéseire, ugyanis a szokatlan, illetve ismétlődő tünetek figyelmeztetnek arra, hogy valami nincs rendben.

Jelentős súlyvesztés: a tisztázatlan eredetű, hirtelen fogyást komolyan kell venni! Lehet pajzsmirigy túlműködés vagy májprobléma.

Állandóan úgy érzi, tele van: nincs igazán étvágya, könnyű étkezés után  is teljesen "tele van", feltétlenül vizsgáltassa ki  a gyomor- béltraktust!

Gyakran görcsöl a vádli::a görcsszerű nyilallást valószerű magnézium hiány okozza. Ez az ásványianyag garantálja az izmok és az idegek összehangolt működését. Feltétlenül pótolni kell! Szerezzen be tablettákat patikából, kúraszerű szedéssel orvosolhatja a problémát.

Szédülés: néha úgy érzi kifut a talaj a lába alól? Feltehetően  az ingadozó vércukorszint vagy a vérnyomás a ludas a dologban. Ha gyakran ismétlődnek a tünetek, kivizsgálásra lesz szükség, mert az már betegségre utalhat.

Sárgás szemek: a szem fehér részeinek besárgulása többnyire máj vagy epe problémára utalhat. Vérvizsgálattal és ultrahanggal könnyen kideríthető.

Légszomj: ha lépcsőzés után valaki nem kap levegőt, az valószínű csak rossz kondícióban van. Ám az állandó légszomj esetén ne halogassa a kivizsgálást, mert lehet a szívével vagy a tüdejével is probléma.

Állandó rekedtség: ha éppen túl van a náthán, vagy egy torkaszakadtából végig énekelt bulin, akkor érthető a rekedtség és a fájó torok. Ám ha már egy hete tart és nem akar elmúlni, keresse fel az orvost, ugyanis a hangját is elveszítheti!

Ha folyton szomjas: igen nagy a cukorbetegség esélye, ha valakit kb. napi két liter folyadék elfogyasztása mellett is szomjúság gyötör.

Ügyeljen a közérzetében bekövetkező apró változásokta is és időben forduljon orvoshoz a panaszaival!

-LaM-