Milyen masszőrt keres?

-

masszázshirdetés feladás itt

Botrány a szállodában

2017-10-19

Budapest egyik jobb szállodájában vagyunk, a történet is még az előző évtizedből való.

A wellness részlegben négyen dolgoztak, váltásban.

Mindegyikük szakképzett masszőr illetve masszőz volt, de értettek a pedikűrhöz és egyéb szépészeti szolgáltatásokhoz is. Masszázsra be kellett jelentkezni, ilyenkor az ügyeletes recepciós vonult be az ügyféllel a függöny mögé.
Nem hallatszott ki soha semmi, mert a szauna csobbanójába egyfolytában csorgott a víz, továbbá zene is szólt mindig, ezért a nagy, visszhangos teremben pihenők nem is sejthették, mi folyik a függöny mögött.

Engem nem is érdekelt, hogy MÁSOK mit művelnek ott, később értesültem egy nehéz napról és a következményeiről, miután eltűnt az egész személyzet és rövid leállás után új arcokkal nyitott a wellness.

Az egyik masszőr elmesélte, hogy mindannyian rendszeresen kaptak ajánlatot az elegáns szálloda vendégeitől, talán minden harmadik akart valami extrát, függetlenül a nemüktől és a nemzetiségüktől. Homokos urak kértek érzéki befejezést, hetero hölgyek izgultak fel és terelték a szegény masszőr kezét a lábuk közé, vagy nyúlkáltak a szolgáltató hasonló testtájéka után.

A masszőr szerint a vendégtől, a helyzettől és a pillanatnyi hangulatuktól függően vagy belementek a játékba, vagy nem. Buzikkal soha, de ők a hölgyekkel olykor igen, a masszőzök pedig a hölgyekkel szinte mindig, urakkal meg olykor és nagyon kivételesen.

Történt egyszer, hogy egy olasz dáma feküdt az egyik masszőr elé és nagyon felizgult. A helyzet félreérthetetlennek tűnt, a masszőr keze egyre gyakrabban kerülte meg a combok mind lucskosabb találkozását, a hölgy pedig elismerő sóhajokkal és visszafojtott nyögdécseléssel nyugtázta a menetrenden kívüli mozdulatokat.
Amikor azonban az masszőr ujja benyomult a barlangba és ezzel egyidejűleg a szájába vette a hölgy mellbimbóját, az felháborodottan felkiáltott, maga elé kapta a törölközőjét, kirohant az öltözőbe, majd a menedzsmentnél panaszt tett szexuális zaklatásért.

Megalázó vizsgálat következett, aminek eredményeképp a masszőrt fegyelmivel kirúgták. A másik három kollégája szolidaritásból hagyta el a szállodát, ugyanis ők pontosan ismerték a helyzetet és nagyon jól tudták, hogyan megy egy ilyen négycsillagos masszázs.

Hogy mennyire emberfüggő tud lenni egy ilyen szállodai részleg,  azt mi sem mutatja jobban, hogy ez eset óta eltelt kábé 15 év, az a wellness azóta sem heverte ki a botrányt, számtalan próbálkozás, személycsere, bérbeadás és más kísérlet után ma már épp csak vegetál, akár be is lehetne zárni - de a csillagok miatt nem lehet.

Nagy kár érte!

Welcome

Evita

2020-09-25

Evita

új masszőr érkezett a proszira

Új képek

Carmen

2020-09-25

Carmen

Laura

2020-09-25

Laura

Zsolt

2020-09-25

Zsolt

SZOLGÁLATI KÖZLEMÉNY

Keressük a programozót, aki a masszázsinfó adatbázisát anno felépítette.
Bővebben a szerkesztőség blogjában

Budapest masszázstérképe

Budapest masszázstérképemasszőzök
masszőzök.hu

az okleveles szolgáltatók oldala

mi a különbség a masszőr és a masszőz között?
 

masszázs beszámolók

nézze meg a masszázsinfó

masszázsinfó csatorna a youtube-on

csatornáját, ha tetszett,
iratkozzon föl izibe'

masszázsinfó a facebookon
Kövessen minket a fészbúkon!

Ha pedig értesítést kér az új masszőrökről, jelentkezzen a masszázsinfó csoportba!