Masszőrkereső

-

masszázshirdetés feladás itt

Dejó is a szilvapálesz!

2018-02-27

Szombattól szombatig jó sok idő van tapasztalatot gyűjteni. Éppen ezért a párommal úgy döntöttünk benevezünk néhány napra egy jó kis pihenésre az országnak azon régiójában, amely erről igencsak nevezetes. Ott aztán kedvemre begyűjthetem az aktuális masszázstapasztalatokat.

Neki választottunk egy fitnesz csomagot, hogy alaposan kimozoghassa magát. Volt abban minden, a fitnesz terem használatától, a Nordic Walkingon és a kerékpártúrán át egészen a vízi stretchingig. Nekem maradt a szépség csomag, bőrradírozás-tonizálás, szemkörnyék fiatalító kezelés, epilálás és egy csokoládés egész test pakolás. Végül pedig választhattam egy aromaolajos és egy lávaköves masszázs között. Az előbbi mellett döntöttem.
Közben persze mindketten élveztük a wellness részleget, a pezsgőfürdőt, a finn szaunát és az esténkénti szauna szeánszokat, különböző felöntésekkel.
Az utolsó napra maradt az aromaolajos masszázs. Nagyon vártam, hogy egy kicsit átnyomkodják végre a hátam és a lábam. Amikor beléptem a szobába megcsapott ugyan valami furcsa szag, de úgy gondoltam a sokféle masszázsolaj és füstölő keveréke lehet ez a kicsit pikáns illat. A masszőr egy jóvágású fiatalember volt, annyira nem tulajdonítottam nagy jelentőséget annak, hogy néz ki, csak fogtam magam és ledőltem a padra.
Viszont nemsokára elkezdett beszélni és körülbelül a harmadik mondatnál már tudatára ébredtem annak, hogy ez az ember nem azért forgatja olyan furcsán a nyelvét, mert esetleg nem magyar, hanem ez a pasi bizony be van rúgva… Fogalmam sincs, miről beszélt, magában mormogott valamit és vártam, hogy esetleg kérdést tesz majd fel, amire választ is vár, de ez nem történt meg, úgyhogy nem is figyeltem a szavait.
Úgy gondoltam, amíg teljesen meg nem bizonyosodom ittasságáról, addig még hasalok egy kicsit. A keze nem volt rossz, csak néha lassú és helyenként túlságosan erős. Időnként megállt az éppen elkezdett mozdulat, szerintem ilyenkor bealudhatott, majd testének hirtelen megrándulásából arra következtettem, hogy észbe kaphatott és folytatta, amit elkezdett.
Azon járt az agyam, hogy mi van akkor, ha ez a pasi rám zuhan, annyira bealszik. Mivel nem vagyok túl nagy darab, ő viszont elég megtermett volt, lehet, hogy agyonnyom. De hogy a hirtelen puffanástól elakad majd a lélegzetem, abban egészen biztos voltam.
Bepánikoltam.
És épp jókor.
Szinte ezzel egy időben ugyanis be is telt a pohár. Amikor újból megállt a mozdulat a hátamon, valahol a lapockám és a vállam között, fogtam magam és megrántottam a vállamat, mintegy véletlenül. Erre viszont valószínűleg ő sem számított, ugyanis ahogy hirtelen magához tért, akkorát csuklott és böffentett egyszerre, hogy visszhangzott a szoba.
Engem pedig elárasztott a szilvapálinka szaga, úgyhogy fogtam magam, megköszöntem a közreműködést és eljöttem.

Persze szóvá tettem a recepciósnál, aki azonnal intézkedett.
Felajánlották cserébe a lávaköves masszázst, de nem éltem a lehetőséggel, nem akartam csalódni megint. Inkább megkértem a párom, nyomkodja meg még egy kicsit a derekamat. Ő egészen jól ért ehhez, legközelebb inkább hozzá jelentkezem be, de inkább erotikus masszázsra, mert aznap este úgyis az lett belőle.
Kölcsönösen.
Mivel a trollok etetése tilos, ezt inkább nem részletezem.

Másnap a reggelinél arra jött a masszőr. A párom csak annyit kérdezett tőle, nem tudja-e véletlenül, hol kapható a környék legjobb szilvapálinkája?
Csak egy fintor volt a válasz, aztán kisomfordált az ajtón.

 SzSz