Masszőrkereső

-

masszázshirdetés feladás itt

Döbbenet: hátfájásra fülhuzigálás!

2017-11-09

Lehet hogy csalódást okozok azoknak, akik minden nap benéznek ide egy jó kis megbotránkozás végett, merthogy amiről itt szó van, annak semmi köze a masszázshoz.

Mint egyéb visszajelzésekből kiderül, írásaimat sokan  olvassák, többségükben egészséges lelkületű emberek, közöttük olyanok, akik számára a masszázs egyenlő az egészségügyi szolgáltatással és soha az életben nem jutott eszükbe érzékiséget vagy erotikát a keresni a dologban, mégsem fanyalognak, amikor olyat hallanak hogy mások viszont de - vagyis az olykor előforduló beszólások csak a törpe kisebbség keserű életét tükrözik.

 

A következő írást Németországból kaptam és többszörös örömmel teszem közzé. Jólesik hogy külföldön is van érdeklődés a masszázs magazin iránt, jólesik hogy van aki kitüntet azzal, hogy hozzászól, elküldi a saját tapasztalatait és ugyanakkor nem kis kajánsággal veszem tudomásul, hogy Németországban is érhetik meglepetések azt, aki befizet egy masszázsra.

A Phlebologien kiirt az orvos nekem manuelle Lymphdrainaget.
Na ezt nem tudom magyarul, mert otthon ilyen bajom nem volt   (nyirokdrenázs. a szerk) 
Olyan orvos, aki az erekkel foglalkozik /pl. visszér, trombozis/ és az írt ki nekem a lábamra olyan nyomkodós masszást a nyirokmirigyekre.

Kerestem egy helyet, amiről hallottam hogy jól masszíroznak, bejelentkeztem.
Egy fiatal nőhöz kerültem, tényleg nagyon jól masszírozta a lágyékomtól a talpamig a lábamat (mert ott fentről kezdik a masszirozást), tök jól esett, élveztem.
Miután készen lettünk a 6 kezeléssel kérdeztem hogy a hátamat is megmasszírozná-e.
Ő igenelt, én befizettem a 23 Eurot és vártam.
Hát a masszírozás minden várakozás alatti volt.
Teljesen ellentétben a lábmasszirozástól a hátmasszírozást mindennek lehet nevezni csak jónak nem :-)
Először is az alsókarját ráfektette a hátamra, majd a könyökével majdnem átszurt. Amikor szóltam neki hogy fáj, akkor azt mondta hogy majd meglátom a masszírozás után jobb lesz. 40 perc kinlódás után tényleg jobb lett, amit annak tudhattam be, hogy kihúzta az éles-csontos könyökét a bordáim közül :-)
Azt hittem több meglepetést nem tud okozni nekem, de aztán mégis sikerült.

A következö hátmasszírozásnál azt mondta hogy feküdjek a hátamra. Csodálkoztam is, talán elfelejtette hogy a hátamat kell megmasszíroznia, de bólintott hogy tudja.
Na hanyatt feküdtem, ő odaült a fejem tetejéhez és a fültövemet kezdte el nyomkodni, majd a fülcimpámat huzigálta.
Először nem szóltam, gondoltam majd csak mondja hogy forduljak meg, mert ez így meg annyira sem fog használni, mint az előszöri hátbanyomás.
Kb. 10 perc utan megkérdeztem hogy ez micsoda, azt mondta hogy így jól ellazulnak az izmaim es nem fog fájni a hátam...
Türelmesen vártam egy darabig, de annyira türelmes nem voltam hogy kivárjam a 40 percet, szóltam neki hogy mennem kell, felöltöztem és azóta is feléje sem néztem.

Valószínüleg visszamegyek majd hozzá, mert a lábaimat tényleg jól megmasszírozta, de hátmasszírozásra soha többet... :-)