Milyen masszőrt keres?

-

masszázshirdetés feladás itt

Egészségmegőrzés jógával

2017-01-30

Gyakran szenvedünk stressztől, vagy hát-és izületi problémáink vannak? Ha egyszer belekerültünk a stressz malmába, már nem tudjuk, hogy a test befolyásolja a szellemet, vagy inkább fordítva. Azt viszont pontosan tudjuk, hogy sürgősen tennünk kell valamit ellene. Az Indiából származó klasszikus jógatradíciók jó lehetőséget kínálnak arra, hogy fizikailag jól érezzük magunkat és belső egyensúlyt teremtsünk.

Hogyan változtatja  meg a jóga az életünket? Mint minden mozgás, a jóga is vérbőséget okoz. A többletvér csökkenti a gyulladásokat, átmozgatja a szöveteket és beindítja az öngyógyító folyamatokat. Milyen hatásai vannak rövid és hosszú távon?

Közvetlen hatás az óra után: Javítja az agyműködést, oldja a stresszt, oxigénhez juttatja a sejteket, fokozza a test rugalmasságát.

Néhány hónap múlva: Nyújtja a gericet, fejleszti az egyensúlyérzéket, optimalizálja a vércukorszintet, segít megszüntetni a szorongást, megszabadít a nyaki-és hátfájdalmaktól, javítja a szexuális életet, ugyanis hozzásegít, hogy jobban megismerjük a testünket, növeli a tüdő kapacitását, csökkenti a vérnyomást.

Néhány év múlva: Erősíti a csontokat, segít az egészséges testsúly elérésében, csökkenti a szívbetegségek kockázatát. Harmonizálja a vegetatív idegrendszert, segít, hogy könnyebben birkózzunk meg a stresszel és serkenti a nyirokrendszer működését.

-LaM-

 

Welcome

Evita

2020-09-25

Evita

új masszőr érkezett a proszira

Új képek

Carmen

2020-09-25

Carmen

Laura

2020-09-25

Laura

Zsolt

2020-09-25

Zsolt

SZOLGÁLATI KÖZLEMÉNY

Keressük a programozót, aki a masszázsinfó adatbázisát anno felépítette.
Bővebben a szerkesztőség blogjában

Budapest masszázstérképe

Budapest masszázstérképemasszőzök
masszőzök.hu

az okleveles szolgáltatók oldala

mi a különbség a masszőr és a masszőz között?
 

masszázs beszámolók

nézze meg a masszázsinfó

masszázsinfó csatorna a youtube-on

csatornáját, ha tetszett,
iratkozzon föl izibe'

masszázsinfó a facebookon
Kövessen minket a fészbúkon!

Ha pedig értesítést kér az új masszőrökről, jelentkezzen a masszázsinfó csoportba!