Masszőrkereső

-

masszázshirdetés feladás itt

Egy csipetnyi só

2017-05-02

A parányi kristályok nem csak ízesítésrre kiválóak. Külsőleg alkalmazva felpezsdítik a vérkeringést, csökkentik a ráncokat, eltüntetik a narancsbőrt és ragyogóvá teszik az arcot. A só extra kényeztetés a szépségért és az egészségért.

A természetes só valóságos csodaszer. Mintegy 84 féle különleges anyagot tartalmaz, köztük értékes ásványi anyagokat  és nyomelemeket. Nem véletlenül nevezték fehér aranynak a középkorban. A kelták számára szent volt, Kleopátra pedig a fürfővizébe is tett belőle, hiszen tudta, kiváló szépítőszer.

Ragyogó mosoly: A speciális sóoldatos fogkrém megóvja a fogakat a káros savaktól és antibakteriális hatása révén védi a fogínyt a gyulladásoktól.

A levegő őre:  a sókristálylámpa hangulatos fényt áraszt, a levegőt is tisztítja és gondoskodik a szoba kellemes klímájáról. Parányi sókristályokat juttat a levegőbe, amelyek semlegesítik például az elektromos készülékek káros sugárzását is.

Melegítő sózokni: A sóban áztatott zokni feloezsdíti a vérkeringést, így pillnanatok alatt felmelegíti  a zimankós időben kihűlt lábat. 5 dkg sókristályt keverj el 1 liter vízben, áztass bele egy pamutzoknit, kissé csavard ki és húzd fel, majd vegyél rá egy száraz zoknit. Takarózz be és pihenj így kb. fél órát.

Karcsúsító fürdő: Ha szeretnéd felgyorsítani a fogyásodat, alkalmazz sófürdőt. A kristályból kioldódó jód ugyanis serkenti az anyagcserét, így elősegíti a zsírégetést. Mindemellett erősíti a kötőszövetet, a kálium pedig helyreállítja a test vízháztartását, amitől a bőr feszes és bársonyos lesz.

Simára radírozva: A durva, nagy szemű sóval végzett radírozás eltünteti az elhalt hámsejteket és a bőrre rakódott szennyeződéseket. Ettől újra fiatalos lesz a bőrünk.

Frissítő a lábnak: Estére duzzadt és ólomnehéz a lábad? Nem csoda, ha egész nap rohangáltál. Ezen azonbam segíthet a tengeri sós lábfürdő. Kiűzi a felesleges folyadékot a szövetekből és stimulálja a vérkeringést. 2 liter melegvízből és 7 dkg sóból készítsd a lábfürdőt, 10 percig pihentesd benne a lábaidat és ezután vegyél meleg zoknit.

-LaM-

Welcome

Andi

2021-04-10

Andi

Böbe

2021-04-07

Böbe

Új képek

Carmen

2021-04-08

Carmenmasszőzök
masszőzök.hu

az okleveles szolgáltatók oldala

mi a különbség a masszőr és a masszőz között?
 

masszázs beszámolók

nézze meg a masszázsinfó

masszázsinfó csatorna a youtube-on

csatornáját, ha tetszett,
iratkozzon föl izibe'

masszázsinfó a facebookon
Kövessen minket a fészbúkon!

Ha pedig értesítést kér az új masszőrökről, jelentkezzen a masszázsinfó csoportba!