Masszőrkereső

-

masszázshirdetés feladás itt

Egynapos böjt

2017-12-29

Ha időnként bűnbe is esünk néhány mennyei desszert láttán, az egynapos méregtelenítő kúrákkal megtisztulhatunk. Sőt, akár némi pluszkilótól is megszabadulhatunk.

A böjtölés alatt a test nem kap szilárd táplálékot, így a tartalékait hasznosítja. Ezt a programot szervezetünk jól ismeri, hiszen a normális 24 órás ritmusba is be van "tervezve" egy 8-9 órás böjtölés, mégpedig az alvás alatt. Éjszaka, amikor semmit nem eszünk, az energiát az anyagcseréhez,  a légzéshez és a keringéshez is ezekból a tartalékokból merítjük. Az egynapos böjtölésnél is ezt a fázist hosszabbítjuk meg és így segítjük elő a zsírleépítést.

Emellett a szervek tehermentesítődnek, hosszabb ideig tudnak regenerálódni, mert kevesebb emésztőmunkát kell végezniük.

Savóböjt

Amikor a tejből túrót is készítenek, savó is keletkezik. Ez nem tartalmaz zsírt, ugyanakkor gazdag vitaminokban és ásványi anyagokban. A böjthöz  lehetőleg reformboltokban kapható diátához ajánlott savót vegyünk, az ugyanis több fehérjét tartalmaz.

Levesböjt

Körülbelül  1,5 kg zöldségből készítsünk levest. (zeller, paprika, hagyma, sárgarépa, kb 2 liter vízz)  A zöldséget ne együk meg csak a levét igyuk, amit apróra vágott zöldfűszerekkel ízesíthetünk. Kb. 6 adagra osszuk el és azt igyuk a nap folyamán.

Léböjt

A gyümölcs és zöldségleveket a szervezet teljes mértékben és gyorsab hasznosítja. Feltöltenek minket vitaminokkal és ásványi anyagokkal. Legjobbak a frissen csavart levek,

Gyógyteával bármelyik böjtöt kiegészíthetjük!

-LaM-

 

Welcome

Andi

2021-04-10

Andi

Böbe

2021-04-07

Böbe

Új képek

Carmen

2021-04-08

Carmenmasszőzök
masszőzök.hu

az okleveles szolgáltatók oldala

mi a különbség a masszőr és a masszőz között?
 

masszázs beszámolók

nézze meg a masszázsinfó

masszázsinfó csatorna a youtube-on

csatornáját, ha tetszett,
iratkozzon föl izibe'

masszázsinfó a facebookon
Kövessen minket a fészbúkon!

Ha pedig értesítést kér az új masszőrökről, jelentkezzen a masszázsinfó csoportba!