Masszőrkereső

-

masszázshirdetés feladás itt

Elmehetnének a lányok ... tanulni!

2018-05-02

Ha már minden szar megjelenhet ezen a masszázsoldalon, akkor írok én is.
Nagyon átlátszó az előző levél, szerintem nem is masszőr írta, csak valami unatkozó irodista. Nem derül ki az írásából, hogy most akkor végül is mit akar? Volt 10.000 forintja arra, hogy kísérletezzen: milyen telefonokat kap? Zavarja az álszentség, hogy hozzáért a vendégek kukacához? Nem vállal erotikát, de nem is szakképzett masszőz?

Távol áll a szakmától, de egészen jól dobálja a csak az erotikus iparra jellemző szakkifejezéseket, pl azt hogy NF, azaz natúr francia?
Furcsa nem?

De ne rugózzunk az elméleti faszságokon.
Én azért olvasom a blogot, mert járok is masszázsra.
Főleg erotikusra.
Az olyat szeretem, aminek az első része szakszerű, a második része meg izgatóan érzéki, de ilyen masszázsból naggyon kevés van, mert a nők nem tudnak semmit.
Akkora a tudatlanság még a profik körében is, amivel nyugodtan el lehetne menni egy menzára mosogatni.
Mondjuk ki nyíltan: szexuális nyomor és szexuális kulturálatlanság van ebben a kurva  országban és erről szól a masszázsblog, a posztok nagy része és a legtöbb komment is.

Minden embernek kijárna a kiegyensúlyozott szexuális élet, egy állandó partnerrel, sok alkalmi partnerrel, feleséggel, férjjel, szexmunkással.
Tíz emberből jó ha egy él így, a többi csak szánni való pótcselekvésekkel helyettesíti a szexuális életet, így aztán nem csoda, ha a férfiak már negyvenévesen impotensek, a nők pedig az első szülés után frigidek és szeretkezés helyett inkább háborúznak. Munkahelyen, családban, közlekedésben, politikában, interneten, mindenütt, ahol lehet és ott is ahol nem.

Egy társkereső nő a naplójában háborgott, hogy már a harmadik pasi kérdezte, hogy ő jó-e az ágyban? Hát mi van? Mi az hogy egy nő jó-e, amikor az ágyban a pasinak kell jónak lenni.
Basszátok, nem csodálkozom, hogy ez a nő három éve ott kotlik a társkeresőn és a legtöbb pasi arra se méltatja, hogy beleürítsen.
Negyvenes korára egy nő ne legyen tisztában azzal, hogy az ágyban neki is van feladata, nem is kevés?
Nem csoda, hogy itt tartunk.

A masszőrlányok többsége is azt hiszi, hogy a masszázs után egy kiadós faszveréssel el van intézve az erotika és fáradhatunk a kasszához!

Nőnek születni kell, de ez nem jött össze mindenkinek.
Lehetne viszont tanulni, de a drága hölgyek nem veszik maguknak a fáradságot.
Volt már olyan, hogy meg akartam mutatni néhány fogást a férfitesthez egyáltalán nem értő masszőrcsajnak, mire az megvonta a vállát és közölte, hogy úgyse csinálja már ezt sokáig.
Az anyja picsáját, lehet hogy a masszázst két hét múlva abbahagyja, de nő marad az élete végéig és egy normális pasi sem marad meg mellette, ha nem ismeri a faszt és a környékét.

Itt kellene most írnom egy vagy két érzéki tanfolyam elérhetőségét vagy burkoltan utalnom kellene rá, hogy a szorgalmas kommenthuszár végre felragyogjon, hogy lám, kibújt a szög a zsákból, ez s csak egy reklám, de bár tudnék reklámozni valamit, nincs ilyen tanfolyam.
Aki tudja, az csendben és a pasik legnagyobb kielégülésére csinálja, aki nem tudja, az sem tanítja, hanem az veri a nyálát, hogy ő tisztességes masszőz lenne, de a piac, meg a sok szexéhes pasik miatt rákényszerül a faszverésre.

Pedig ha ráérnék, megtanítanék néhány szolgáltatót, hogy kell bánni a farokkal, amikor ágaskodik, amikor épp hogy nem, vagy amikor hamar elsül, vagy nagyon nehezen.
De ezek a libák nem vevők az ilyesmire, ezeknek annyi kell, hogy jöjjön a vendég, fizessen, aztán menjen el.

Csoda, hogy a masszázsipar is mélyrepül?

Nem!