Masszőrkereső

-

masszázshirdetés feladás itt

Elővette a farkát a mocsok!

2018-05-03

Az edzőterem, ahova heti rendszerességgel beteszem a lábam, a városközpontban, viszonylag elit környéken található. Mindenféle ember megfordul arrafelé, de azt hiszem, a jómódúak teszik ki a vendégkör nagyobb részét.

A terem egy nagyon jóképű fazon tulajdonában van. Ő ott a teremedző és a masszőr is. Kocka hasából, szoláriumbarna bőréből és csábos mosolyából sugárzik, hogy időnként nemcsak masszírozza a keze alatt megforduló hölgyeket. Ettől függetlenül be lehet hozzá jelentkezni lazító, frissítő masszázsra is, de már az árlistából is kitűnik, hogy az érzékinek sincs akadálya.

 

Felbuzdulva múlt heti pozitív élményemen, gondoltam megint kipróbálok valami kellemeset. Sikerült is időben egyeztetni, hogy szeretnék egy kicsit lazítani, de ezúttal sem semmi többet. Az sem lepett meg, hogy késő esti időpontot kaptam, hiszen én is elég sokáig szoktam ott lenni.

Mindent úgy intéztem, hogy ne kelljen rohannom és az az este ismét csak az enyém lehessen. Edzés után beültem a szaunába, majd vettem egy kellemes zuhanyt és irány a masszázspad. Amikor törölközőbe csavarva átmentem az öltözőből a szomszédos helyiségbe, feltűnt ugyan a nagy csönd körülöttem, de nem tulajdonítottam neki különösebb jelentőséget. Fél szemmel pillantottam át a terembe és láttam, hogy ott már félhomály van és gyakorlatilag rajtunk kívül nem volt sehol senki. Sebaj, gondoltam, így legalább nem fog zavarni a külső jövés-menés sem.

Egy szál tangában nyúltam el a masszázspadon és vártam a megérdemelt kényeztetést. G. megérkezett, energiabombaként szinte berobbant, kicsit hangosabbra tekerte az andalító zenét és hozzám látott.
Huuuu, de jó volt.
Nagyon értett ahhoz, hogy edzés után hol kell lazítani az izmokon, hol fájhat egy kicsit és hol nyomkodhat erősebben. A vádlijaimat gyönyörűen kilazította, majd áttért a combjaimra. Közben folyamatosan duruzsolt valamiről, ám időnként elvesztettem a fonalat, mert teljesen átadtam magam a kezeinek. Első  pillanatban fel sem tűnt, ám amikor már harmadszor vagy negyedszer is túlságosan érzékien simogatta a combom belső részét, kicsit feszültebb lettem. Nem szóltam, mert nem tudtam, mi lesz ebből. Vártam, hogyan tovább. A fenekemnél semmi bosszantó vagy kétértelmű mozdulatot nem tett. Jól meggyúrta a farizmokat, felért egy újabb edzéssel.
Közben pedig a formáimra tett pozitív megjegyzéseket elengedtem a fülem mellett.

Azt azonban már alig tudtam megállni szó nélkül, amikor a hátamat masszírozva oldalt, a melleimhez is hozzáért, először mintegy véletlenül, majd többszörösen tudatosan arra irányítva a mozdulatait. Kicsit félve fordultam hanyatt, de lesz ami lesz alapon, gondoltam kockáztatok. Az első meglepetés akkor ért, amikor láttam, hogy egy szál boxerben áll mellettem.

Becsuktam a szemem, hogy ne tűnjön fel felháborodásom, és hagytam, hogy tovább dolgozza testemet. Az állam akkor koppant igazán egy nagyot, amikor rövid időn belül rekedt hangon a fülembe súgta, szeretnék-e egy kicsit másfajta levezetést. Összeráncolt homlokkal nyitottam ki a szemem és megláttam, hogy már a boxer sincs rajta. A meglepetéstől köpni-nyelni nem tudtam. No nem azért, mert ilyet még nem láttam, hanem ez a gyalázatos arcátlanság vitte el hirtelen a hangomat.

Ebben a pillanatban pattantam fel az ágyról és magamra rántva törölközőmet, a dühtől vérvörös arccal tűntem el az öltöző mélyén. Még az a szerencse, hogy nem jött utánam. A terem kongott az ürességtől, amikor feltéptem a bejárati ajtót és nagyon megkönnyebbültem, hogy nyitva volt.

Úgy látszik, néha én is mellényúlok, nemcsak az edző…
Mindenesetre most kereshetek egy másik termet.

SzSz