Milyen masszőrt keres?

-

masszázshirdetés feladás itt

Előzd meg a kullancsok trollkodását!

2016-07-07

A kullancs rendkívül alattomos kis jószág, nem egyszerű ellene védekezni. Nem sok a természetes ellenségük, nincs rendszeres vegyszeres írtás sem, így akár  több mint egy évig is képesek életben maradni  anélkül, hogy vért szívnának. De van egy igen hatásos védekezés ellenük, ahogyan az orosz katonák csinálják....

A kullancsok elszaporodásának megakadályozása rendkívül nehéz, ezért az általuk terjesztett betegségek megelőzésének egyetlen módja  lehet a csípés elkerülése, illetve a kullancs által okozott vírusos agyvelő és agyhártyagyulladással szemben védőoltás alkalmazása. Többféle spray, kenőcs létezik, de van egy igen hatásos módszer, amit az orosz katonák fedeztek fel és alkalmazták kullancs ellen. Felfigyeltek arra, hogy az a kiskatona, aki "kínai kenőccsel" kente be valamelyik testrészét, (pl. izomhúzódás vagy más okból kifolyólag) nem talált magában kullancsot, még akkor sem, amikor a társai mindegyikében volt. Erre a laktanya orvosa figyelt fel, ezért a kiképzések ideje alatt előírta a katonáknak a kenőcs használatát és a felszerelésükben is rendszeresítették. A kínai kenőcs bármelyik változata jó, hiszen az összetételük nagyon hasonló.

Hogyan használd?  Tegyél a kínai kenőcsből egy borsónyi adagot a tenyeredbe, dörzsöld be vele a nyakad, a csuklód és a bokádat. Ezen az útvonalon halad a kullancs, így mindenképpen találkozik a "kínai kenőccsel". A fejbőrön nem fog megtelepedni, mert ott védettséget ad a nyakadra felkent kenőcs. Természetesen a védőoltást nem helyettesíti és érdemes a háziorvossal is konzultálni.

De,  érdemes a házipraktikákat kipróbálni, hiszen a kullancs elleni védekezésnél a megelőzés a legfontosabb!

 

-LaM-

Welcome

Evita

2020-09-25

Evita

új masszőr érkezett a proszira

Új képek

Carmen

2020-09-25

Carmen

Laura

2020-09-25

Laura

Zsolt

2020-09-25

Zsolt

SZOLGÁLATI KÖZLEMÉNY

Keressük a programozót, aki a masszázsinfó adatbázisát anno felépítette.
Bővebben a szerkesztőség blogjában

Budapest masszázstérképe

Budapest masszázstérképemasszőzök
masszőzök.hu

az okleveles szolgáltatók oldala

mi a különbség a masszőr és a masszőz között?
 

masszázs beszámolók

nézze meg a masszázsinfó

masszázsinfó csatorna a youtube-on

csatornáját, ha tetszett,
iratkozzon föl izibe'

masszázsinfó a facebookon
Kövessen minket a fészbúkon!

Ha pedig értesítést kér az új masszőrökről, jelentkezzen a masszázsinfó csoportba!