Masszőrkereső

-

masszázshirdetés feladás itt

Erotikus masszázs házaspároknak

2017-12-07

Love hotelek működnek Japánban és Kubában, ahova párok és házaspárok járnak.
Az hogy a párok miért, nem kell külön részletezni. Csak zárójelben kérdezem, vajon ilyen szolgáltatások nálunk miért nincsenek, amikor lenne rá igény?
 

A házaspár azért keresi fel némelyik love hotelt, mert páros erotikus masszázs szolgáltatást vesznek igénybe.
Egyszerre masszírozza őket egy-egy masszőr vagy masszőrhölgy, úgy, ahogy kérik.
Közben látják egymást és akár tanulhatnak is, felfrissíthetik az erotikus repertoárjukat, felfedezhetnek saját magukon vagy a párjukon újabb és újabb gyönyörforrásokat, amiket már otthon, kettesben tudnak kihasználni.
 
Évek óta megy a siránkozás, hogy a házasságok többsége felbomlik, meg egyre kevesebben állnak az anyakönyv vezetők elé.
Talán ha az egymásnak örökre hátat fordító, félrelépő párok tudnák, hogy a páros masszázs új színt vihet a kapcsolatukba, kevesebb lenne a válás is.

A "Megalázott hölgyvendég a padon" c. poszt szerzője írta:

A hozzászolásokbol azt szüröm le, hogy a többség elitéli a hölgyet, aki erotikus masszázst vett igénybe.
Egyvalaki áll ki mellette, aki szerint nincs minden rendben a hölgy házasságában. Ez előfordulhat, nem is biztos, hogy a férj a hibás, hanem a körülmények.
(Akik két gyereket nevelnek nem tul nagy lakásban, biztos tudják mire gondolok.)

Persze van olyan is, hogy elfárad egy kapcsolat és a párok egy idő után nem éreznek bizsergést egymás közelében. Mi lenne, ha a házaspár együtt menne el erotikus masszázsra... ?
Valamelyik TV csatornán van egy sorozat ilyen témában, ott emlitik meg a Japánban müködő love-hoteleket is, amiket házaspárok is gyakran látogatnak. (Úgy hallottam, Kubában is vannak ilyenek).

Végül : továbbra is fenntartom véleményem, hogy ha gyógymasszázsra megyek, ne kelljen mérlegelnem kérek-e plusz szolgáltatást, vagy nem.

Egy korábbi vendég