Masszőrkereső

-

masszázshirdetés feladás itt

Ez a masszőz igazi kincs!

2017-10-02

Ajánlottak egy masszőzt és azért mentem el hozzá, mert aznap épp felé volt dolgom.
Nem volt könnyű megtalálni, mert egy U alakú panelháztömb belső kertjéből nyílik az üzlethelyiség, ami maszoda és mozgásstúdió együtt.
A bejárat előtt saját gondozású, néhány zsebkendőnyi kiskert, odabenn patyolat tisztaság. Az ajtóban le kell venni a cipőt, majd a lamellás függönyökkel megosztott területen jobbra és hátrafelé lehet levetkőzni.
Kényelmesen.

Tusolási lehetőség nincs, csak mosdási, tehát érdemes tisztán és illatosan odamenni.
A kezelés egy párnákkal, lepedőkkel és törölközőkkel borított padon történik, de beszélgetésel kezdődik. Mindent szeretne tudni az állapotomról. Olykor kapok életmód tanácsokat is, diszkréten és egy kicsit sem tolakodóan vagy okoskodóan.

Nopersze, ha így élnék, ahogy mondja, akkor talán egészséges lennék...

A masszázs hanyatt indul és a talpammal. Kapok valami spéci krémet a sarkamra, mert töredezett.
Mindig csak a kezelés alatt levő tájékaim vannak szabadon, a többi le van takarva.
Beszélgetünk, elsősorban mozgásról, egészségről, gyógymódokról.

Kiszúrja a csípőtáji problémáimat. Érdekes dolog következik, ki kell húzódnom a pad szélére, a belső oldalon lévő térdemet felhúzom, a másikat ő ejti le, nyomja, majd kihúzza oldalra, szelíden de határozottan.
Fáj.
Visszateszi és kitapintja a forgó körül a problémás pontokat, egészen pontosan négyet. Közben elmondja, hogy minden reggel milyen mozdulatokat kellene csinálnom, hogy javuljon a helyzet.

A hátamon is megtalál mindent, porckorongsérvet, lumbágót. Diszkréten kezeli, már nem beszél és egy kicsit bealszom. Jólesik. Arra ébredek, hogy a gerincemet nyújtja. A karomnál fogva húz a padon felfelé. Ez is jó.
Majd két órán keresztül foglalkozott velem, észre sem vettem az idő múlását.

Hosszabb ideje járok hozzá, havonta minimum egyszer. Volt hogy teljesen zaklatottan érkeztem, infarktus-közeli állapotban. Észrevette és akkor mást tett velem, olyat, amiből felébredve úgy éreztem: minden két hete történt és semmi sem volt fontos, amin begurultam.

Az első alkalommal szerencsém volt, hogy azonnal tudott fogadni. Nem hirdet sehol, mert így sem győzi a kuncsaftokat.
Kérdezték már néhányan a telefonszámát, csupa hátfájós ember.
Még mit nem, hogy aztán végképp ne tudjak bejutni hozzá!