Masszőrkereső

-

masszázshirdetés feladás itt

Ezért kerülöm a férfi masszőröket!

2017-09-20

Nemrég jelent meg a Csakis érettebb masszőrhölgyet című írás, ami több fórumon is vitát és sértődést generált. Ha tudjuk, hogy darázsfészekbe nyúlunk, akkor is közzétesszük a szerző egyáltalán nem vállalhatatlan gondolatait, ugyanis a masszázs körül a fejekben az átlagnál jóval több az ócska sztereotípia. Egy közel tízéves írás következik a masszázsblogból, néhány kommenttel kiegészítve.

Előrebocsátom, hogy semmi bajom a homoszexuálisokkal, amíg nem lesz kötelező, vagy nem csinál velem valamelyik undorító dolgokat.

Felőlem mindenki azzal él szexuális életet akivel akar, ha jólesik, akkor akár egy tízliteres demizsonnal is, csak nekem ne kelljen tudnom róla. Persze amilyen idióta a világ, nemsokára lesz demizsonszex felvonulás is, Borászkellékimádó Büszkeség napja címen, külön azokkal, akik a lopóra szeretnek guggolni.

Noszóval melegedjen aki akar, csak ne érjen hozzám, mert ütök ám de hamar!

A helyszín egy jónevű budapesti fürdő, olyan, amelyik miatt külföldről is sokan járnak hozzánk a bütykeiket áztatni.
Úszás után masszázs.

Őszülő úriember a masszőr, nem túl erős fizikumú, meztelen felsőtesttel, fehér nadrágban, fehér klumpában. Parancsoljon az uraságod.

Uraságom elterült a masszázspadon, függöny be, program on.
Úr bemondta a keresztnevét, majd gyömöszölni és kérdezősködni kezdett.
Az összes válaszomat megismételte.

Mondom neki: néha szokott recsegni a térdem.
Erre ő: tényleg, szokott recsegni a térde???
Én: úgy húszéves koromban kezdődött.
Ő: Tényleg, már húszévesen??? Hát ilyen fiatalon??

Így aztán jól elbeszélgettünk.

Feltűnt, hogy amikor a hátamat vagy a combomat gyúrta, akkor az egyik kezével mindig a fenekemen támaszkodott. Aztán alaposan megdolgozta a popót is, rengeteg olajjal, így az síkosabb lett, mint bármikor valaha.
Ettől aztán  a támaszkodó kéz is csúszkálni kezdett én meg kényelmetlenül fészkelődni. Amikor másodszor került a keze az ánuszom vészterhes közelségébe, akkor rászóltam: nem hagyná ezt abba?

Ártatlanul kérdezett vissza: mit, uram?

Megkértem, hogy a fenekemet mostantól kerülje el nagy ívben, erre elvörösödött és megsértődött.
Duzzogva, szinte csapkodva masszírozott tovább úgy hogy nem volt abban semmi köszönet. Még dünnyögött is valami a foga között az én finomlelkű masszőrbácsinénim.

Amikor hanyatt fordultam, megkértem, takarjon le deréktájon, erre megint megsértődött és kivörösödött fejjel, izzadságtól gyöngyöző homlokkal azt mondta, hogy nem kötelező az ő masszázsa, meg hogy akár abba is hagyhatja.
Tényleg itt kellett volna abbahagyni.

Abba is hagytam persze.
Leszálltam a padról és még én kértem elnézést.
Ő erre valami olyat mondott, hogy nem tehet az én frusztrációimról, meg hogy mit képzelek én róla.

Nem képzeltem én erről az emberről semmit, csak azt, hogy mégegyszer ugyan hozzám nem ér, a közelembe nem jön, de nem csak ő, hanem az összes többi férfimasszőr sem.
Azóta ugyanis egyre erősebb bennem a gyanú, hogy aki férfi létére férfitestek taperolására teszi fel az életét, annak a szexusával nem lehet minden rendben. Kivétel lehet talán a legtöbb hivatásos gyúró, bár hallottam már cifra sztorit focista havertől, sőt, láttam már fűben nyuszit és karón varjút.

El is felejtettem volna ezt a hímnemű fürdőskurvát, csakhogy nemrég volt a meleg büszkeség napja, én meg tegnap végignéztem a neten fellelhető tojásdobálós videókat.
Ott láttam meg az én mimóza masszőrömet.
Vonult ám emelt fővel a lelkem!

Még hogy én mit képzelek róla?
Azok után hogy ott feszített a melegbüszkék között?

Inkább megtartom magamnak!

Ő meg piszkálja mások seggét!

 

 

eddig az idézet, innen néhány vélemény:

Lompos Franci

Hányni jár belém a lélek az ilyenektől.
Szóval minek kísérteni a halszerencsét ? Minek a tűzzel játszani? Ebbe a szituációba bele volt kódolva fenti rettenet. Én az ilyen potenciális szituáció gondolatától is irtózom ígyhát a leírt fürdői masszázs bejáratát is nagyívben kerülöm a Rudasban.
Ha meg a couplerályba megy az ember fia ne csodálkozzék ha meglátják a rettentő lompost.
 
 
 

pollipudlipötty

:)) te nagyon be vagy rágva a fürdős masszőrökre..... én ott találtam egy nagyon jó (gyógy)masszőrt. Sőt volt olyan is akivel nagyon is erotikusba fajult a dolog - igaz én nő vagyok.

 

Porcsinrózsa

Nem írtam még választ senkinek, de úgy érzem erre az írásra reagálnom mivel én kétszeresen is érintett vagyok masszázs ügyben. Egyfelől 6-7 éve rendszeresen járnom kell masszíroztatni-egészségi okokból-másfelől tavasszal tettem le egy tanfolyamot, hogy én is megismerjem a masszázst közelebbről. Úgy érzem, hogy az úr félreértette a masszőr fenék masszírozását. Bármikor voltam, bármilyen nemű, korú ember masszírozott egyik sem hagyta ki a fenekemet, ha ezt tette volna nem is ért a szakmájához, mert ugyanis az összes háti izom, ideg odafut le és a lábi onnan ered, ha ezeket kihagyná a masszőr-független,hogy milyen nemű és szexuális beállítottságú- akkor nem érne semmit a masszázs, maximum egy kis ideig eltartó jó érzést okoz jobb esetben, de igazi gyógyulást nem fog hozni. Azon se kell kibukni, hogy a fenekén támaszkodott, ezt tanítják is, hogy az egyik kéz mindig a testen támaszkodjon és természetes, hogy ott szokott támaszkodni, ahol dolgozik éppen, ezt velem is csinálták mindig nők, férfiak egyaránt soha nem gondoltam alá rosszat. Nem szabad prűden előítéletekkel lefeküdni a masszázspadra, hanem nyitottan és kiüritve a gondolatokat ellazulni. Persze lehet, hogy van aki visszaél, de ez a kisebbség több év alatt csak jó tapasztalatom volt. Az pedig, hogy véletlenül kiderült az illetőről, hogy meleg, nem folyásolja be, hogy meg kell masszírozni a fenékrészt is, ő biztos vagyok benne nőnek ugyanúgy megcsinálja. Ha pedig ezek után is odzkódik a fenék érintésétől, akkor mondjon le az igazi gyógymasszázsról, vagy csak lányokkal simogatassa magát.

 

Szemüveges Béla Bácsi

Ez Magyarország.
Kedves bejegyzést író!
Érzelmi instabilitásodat ne a homoszexuálisokon vezesd le!
Te egy primitív ember vagy!

 

Kovi Mark

Nos, körbejártam az összes Pesti fürdőt és masszíroztattam magam mindenhol.
A férfi masszőröket alapból kerülöm,de nem mindig sikerül, mert van , hogy hölgyhöz nincs időpont vagy csak nagyon későn esetleg olyanhoz mint a Sz. Marcsi aki egy nagyszájú kókler és erősen anyagias ha nem adnak nagy jattot neki akkor trehány munkát végez ha szólsz neki megsértődik és még trehányabbul csinálja, ezért csak kevesen járnak hozzá így gyakran ráér.
Szóval amikor férfi masszőrök masszíroztak akkor volt, hogy tényleg semmi olyan nem volt, hogy "másképpen" ért volna hozzám, de egy két masszőr viszont kifejezetten simogatós masszázst csinált.
Mivel általában folyamatosan beszélgetni szoktam a férfi masszőrökkel , ezért érzik a hanglejtésemből és mondandómból, hogy nem érdemes nálam próbálkozniuk, már aki ilyen hajlamú....
Egy fürdőt kerülök és csak egyszer voltam a fürdők éjszakáján amikor kvázi ingyen volt, benéztem mégis milyen a hely mint fürdő, mint szolgáltató ház és építészetileg is érdekelt a kupolája belülről..
Amikor a zuhanyzóban megláttam a kisszéket rögtön levágtam miért van ott és amikor távozóban elbeszélgettem a kabinossal akkor tudtam nem alaptalan amit mondanak a helyről...
Amugy, aki ismeri a fürdőket tudja , hogy a Királyról beszélek és miért kerülöm....
 
 

ujpestimasszazs

A konkrét szitunál fene tudja mi volt, azt csak az tudhatja, aki ott volt. Hozzám is jár néhány férfiember, és nemtől függetlenül a fenekük, derék táj masszázsa is általában benne van a masszázs menetében. Persze ha valaki nem kéri, akkor nem kapja. Tehát én a magam részéről nem hiszem, hogy aki férfiként férfi testeket masszíroz az bármiben is kéne, hogy vonzódjon az azonosnemű emberekhez, kicsit ez így sarkítva lett egírva úgy hiszem. Persze tutira van meleg masszőr, ezt nem is vonom kétségbe, szerencsére engem elkerültek...