Masszőrkereső

-

masszázshirdetés feladás itt

Farokverés tudományos szósszal

2018-03-10

Mindenki tudja, mi az a lingam?
Igen, igen, azaz!
Fütyi, kuki, hímvessző, fasz, kéjrúd, pénisz, kopasz főhadnagy, broki, ezredes, férfiasság vagy akár bájdorong.
 

No akkor vajon mi az a lingam masszázs?
A lingam masszázsban bizony ennek a testrésznek masszázsáról van szó, beleértve a gátat és a prosztatát is.
Tele van vele a net, csak bepötyögöd a gugliba és már dobja is ki milliószámra a lehetőségeket. Így aztán lapozgatni kezdtem…

Először elkezdtem kutakodni a hirdetések között. Mit ne mondjak, elég sokan bevállaljak ezt a dolgot, de a legtöbbjük fehérneműs, négykézláb pózolós, arc nélküli cicababa, épp csak a tükörben-fényképezős kép hiányzik a sorozatból. Aki pedig az arcát is mutatja, ahhoz valószínűleg férfiként nem mennék semmilyen masszázsra, nemhogy lingamra…

Kaptam a fejemhez némelyik apróhirdetési oldalon.
Tizennyolcas karika nélkül, gátlástalanul meredeztek a faszok mindenfelé, mint egy dildó kiállításon.
Ezt lehet?

Aztán megtaláltam az egész folyamat részletes leírást is, kezdve azzal, hogy milyen előkészületek kellenek ahhoz, hogy a férfi majd tökéletesen ellazult állapotban, megfeledkezve a külvilágról olyan óriásit élvezzem, amilyet csak állítólag tud, de valójában senki nem biztos benne, hogy meg is történik.

Ahhoz is kaptam részletes útmutatás, hol és hogyan kell a masszázst elkezdeni. Magam elé képzeltem egy férfit, ahogy terpesztett lábbal – a leírás alapján nagyjából abban a pózban, ahogy mi, nők, a nőgyógyásznál terpesztünk – elhelyezkedik kényelmesen és arra vár, hogy  milyen csoda fog majd most történni, amit ő bizony még soha nem élt át.

Gondolatban elkezdtem rakosgatni kis kezemet az elképzelt férfi elképzelt hímvesszőjére,  pontosan követve a leírást. Tövénél megfog, megszorít, felcsúsztat, megfog, megszorít, felcsúsztat, majd ugyanezt fentről lefelé. Aztán jöhet a makk, amit narancsfacsarásra emlékeztető mozdulatokkal lehet állítólag éltre kelteni. Nekem valahogy ez a két kép nem fér össze, a facsarás inkább a fájdalommal, mint az örömmel párosul nálam.

Aztán szép lassan rájöttem, hogy itt bizony tényleg nincs másról szó, mint egyszerű farokverésről, amit szakértő keretek között próbálnak népszerűsíteni. És ezen hivatalos keretek között nemcsak kiverik, de még be is nyúlnak a pasi fenekébe, hogy a „szent pötty” se maradjon ki az élveztek sorából.

Szerintem minden valamirevaló nő, aki lehet akár feleség, barátnő, társ vagy kedves, pontosan tudja, hogyan kell kézbe  vennie partnerének férfiasságát. Semmi szükség arra, hogy megmondják hol, mikor és hogyan húzzam, vonjam vagy éppen szorítsam, ahhoz, hogy neki jó legyen és földöntúli örömökben legyen része. Egyébként pedig ha megtudnám, hogy a párom – akivel nem élek együtt, de attól még együtt vagyunk – fizetett egy ilyen lingam masszázsért, valószínűleg addig szorítanám és facsargatnám a lingamját, amíg a szemei is kiugranának a helyéről.

SzSz