Masszőrkereső

-

masszázshirdetés feladás itt

Gyógyászattól a masszázserotikáig

2018-01-26

Érett hölgy szakszerű, érzéki masszázsa igényes úriembereknek - olvasom egy hirdetésben és megkérem a feladóját, magyarázza el nekem, mi mit jelent.

Érett Hölgy (a továbbiakban ÉH):

Az érett a koromra utal. Nem vagyok mai csirke, sőt közelebb vagyok a hatvanhoz mint az ötvenhez és ebből nem csinálok titkot. Több helyen dolgoztam már, ahol a főnök azt kérte: beszéljek a telefonban elvékonyított hangon, egy kicsit affektálva és mondjam hogy negyven vagyok.
Hát nem mondtam!
Kezdjem mindjárt hazugsággal a munkát amikor ez egy szolgáltatás?

Szakszerű masszázst csinálok, mert van oklevelem. Nem az amit két hétvégén lehet megszerezni, hanem valódi. Én tanultam anatómiát is és nem jövök zavarba, ha valaki azzal jön hozzám, hogy megemelte magát.

Érzéki a masszázsom, mert kiterjed mindenre, beleértve a nemi szerveket is.
Ettől az elején még idegenkedtem, nem is tudtam, mit kell csinálni, de kevés kivétellel az összes férfivendég elvárta, hogy megérintsem "ott" is. Aztán ehhez hozzászoktam, később meg is szerettem.

Az igényes úriemberek alatt azt értem, hogy nem szívesen foglalkozom olyan vendégekkel, akik nem tudják, hogy kell viselkedni, hogy kell beszélni egy olyan nővel, aki ugyan hozzáér a nemi szerveikhez, de nem lesz sem az ágyasuk, sem a kapcarongyuk. Nem szeretem és nem vállalom el a fiatalabb korosztályt és azokat sem, akik a masszázserotikában csak a kézi kielégítést látják és az első perctől kezdve azt várják.

- Ezt honnan lehet előre tudni?

ÉH: Nagyon egyszerű.
Aki azzal indít, hogy van-e félórás masszázs, szexuális szolgáltatás iránt érdeklődik vagy nem odaillő szavakat használ, azt inkább eltanácsolom máshova.

- Nem odaillő szavak?? Mik ezek?

ÉH: Mondjak példát?

- Legyen kedves!

ÉH: Mondok néhányat.
Mennyié' szopsz le?
Dugás van?
Mekkora a csöcsöd?

- Köszönöm, értem, mire gondol.

ÉH: Nem vagyok ebben annyira biztos. Nem az a problémám hogy trágár valaki, hanem az, hogy nem a masszázs érdekli, hanem a könnyű kielégülés. Én viszont masszázst tanultam, masszázsból élek és a közel másfél órás programom a test egészségéről, a feszültség oldásáról, az izmok lazításáról szól.
Szeretettel látok mindenkit, akinek fontos a saját testi-lelki egyensúlya és szereti azt a fajta intimitást, amiben egyikünk sem feszeng a nemiség miatt. Amikor 7 éve még szállodában dolgoztam, az ottani előírásoknak megfelelően kis kendővel le kellett takarni a genitáliákat és kézzel megközelíteni sem volt szabad.
Ha egy testet rendesen átgyúrok, akkor elengedhetetlen, hogy a kézfejem hozzáér például a herezacskóhoz és az sem olyan különleges, hogy egy egészséges férfi erre felizgul.

- Itt következik a szemtelenkedés?

ÉH: Nem tartom annak, ha a vendég finoman a tudomásomra hozza, hogy szeretne egy kis levezetést. Akkor szemtelen, ha durván, primitív módon közli, vagy ha minden átmenet nélkül fogdosni kezd.

- Milyen átmenettel lehet udvariasan nyúlkálni?

ÉH: Vannak urak, akik megkérdezik, hogy nem baj, ha megérintenek? Ez természetesen nem azt jelenti, hogy a bugyimba nyúlkálnak, nem is tudnának, mert én munkaruhában vagyok és nem vetkőzöm le, de én is nőből vagyok és jól tud esni, amikor a vendégem végigsimít a karomon, vagy megfogja a kezemet.
Emiatt nem fogadok éretlen fiatalurakat, mert azok mindjárt a ruhám alá nyúlnának és ez nem olyan szolgáltatás.
Egy kulturált férfi másképp viszonyul az érintéshez és az intimitáshoz.

- Főleg hogyan?

ÉH: Ha jól végzem a munkámat, akkor vendéggel sajátos intim kapcsolat alakítunk ki, amiben ellazul nem csak a test hanem a lélek is, oldódik, megnyílik és olykor két jó szó többet jelent a számára, mint bármilyen plafonralövős orgazmus.
A törzsvendégeim nagyobbrészt pihenni járnak hozzám.