Masszőrkereső

-

masszázshirdetés feladás itt

Hazudós vendégek, átvágós hölgy

2018-03-13

Csodálatos képei vannak a neten.
A nőiesség minden díszével felékesítve: figyelemfelkeltő mellek, vékony derék, finom csípővonal, tökéletes popsi.
A leírásban masszázs szerepel, franciás levezetéssel, semmi más. Csupa csupa 10-es értékelés, túláradó dícséretek.
Nosza, menjünk !


 

Szerencsére nagyon közel a munkahelyhez, pár perces gyaloglás, így simán belefér egy hosszított ebédszünetbe a látogatás. A telefonban nagyon kedves csicsergős hang, érezni, hogy jó lesz ez.

A körülmények ideálisak, ragyogó napsütés, az embernek mindenhez megjön a kedve. A lakás tökéletes helyszín, a masszőz pedig a képeknek megfelelően egy esztétikai remekmű, szexi ruhában…wowww.

A helyszínen kiderül, hogy az adatlapján szándékosan nincs benne a szeretkezés, mert fenntartja magának a jogot, hogy ezt csak annak ajánlja fel, aki számára is elfogadható. Méltányolható álláspont és az ember örömmel veszi, hogy a kedvezményezettek körébe tartozik. Kezdésnek masszázst kérek, mert azért nem szeretek ajtóstul rontani be… kell az emberi kapcsolat számomra is.

A hasrafordulós hátmasszázsa profi szaktudásra vall, tényleg jól csinálja. Két óriási baj van ezzel a pozícióval: nem látni a csodás testét, és be nem áll a szája, egyfolytában beszél.
Arról ami az élete. És neki az, hogy mindenféle férfival szexualizálódjon pénzért.

A következő fontos dolgokat tudom meg:  a beszámolókban minden férfi hazudik. (lehet, hogy ezeket valami generátor írja és nem is valós emberek ?)
Behazudják, hogy két menetet csináltak – érdekes egyet csak időhiányra hivatkozva írnak, de hármat, négyet senki nem ír. Úgy látszik a kettő orgazmus az egy tömegigény. Azt mondja, hogy ő tudna mesélni miket alakítanak a férfiak az ágyán és ezzel szemben milyen nagy macsónak hazudják magukat az értékelésekben.

Behazudják, hogy élvezett a hölgy is. Mosolyogva teszi fel a nyilvánvalóan képtelenségnek ítélt kérdést: nehogy már élvezze valaki, hogy már ötödszörre nyalják ki aznap. Ez érdekes kérdés és ezt a szálat viszem tovább a kérdéseimmel. Azt mondja van olyan, hogy egy vendégben megfogja őt is valami, hogy pont jókor, jó helyre nyúl vagy simogat, de ilyenkor agyból ő letiltja magának, hogy valóban élvezze.
Hisz akkor mi jutna a párjának – teszem hozzá magamban.

Legyünk már picit őszinték magunkhoz Uraim, ha valaki abból él, hogy a férfiak beléje dugják a farkukat, akkor valahová menekülnie kell az ő lelkének is. Hogy meg tudja különböztetni azt az aktust, ami az ő választott kanjával történik attól, amit pénzszerzési kényszerből csinál.  Persze áltatni akarjuk magunkat, hogy akkora macsók vagyunk, hogy tőlünk egy sokat látott kurtizán is elélvez.
Óriási hazugság. Na jó százból talán egy, a többi színészkedés.

Én közben próbálok a masszázsra koncentrálni, a nő már túl sokat beszél, a csacsogás betölti az egész szobát, nem marad lélegzetnyi hely sem benne, az erotikának. Az ugrik be, hogy azért beszél ilyen sokat, nehogy intim viszonyba kerüljünk. A kis szobába berángatott már minden volt kuncsaftját, politikusokat, magas rangú tisztviselőket, megtudok politikai pletykákat… holott erre vágyom a legkevésbé.

Próbálom megakasztani ezt a szóáradatot, nyögök a jóleső masszázsától és megdicsérem mennyire jó is ez.
– Hát azért jöttél, nem ? – replikázik vissza.
Ezen a reakción megdöbbenek.
Mintha nem vágyna a dicséretre, hárításnak tűnik.
Más masszőz ilyenkor rámmosolyog és elkönyveli a dicséretet. Ő visszavág. Furcsa.

Megint úgy ítélem ezt, hogy távol akarja tartani magát tőlem, még emberi gesztust se akar elfogadni.

Forduljunk végre, hadd élvezkedjek esztétikailag és testileg is. Sajnos elölről már nem masszíroz, nem simogat, rögtön kezelésbe veszi azt, ami ott ágaskodik.
Nagyon vadul csinálja, mintha egy Rakéta porszívót cuppantottak volna a brájzlira…
Jéééézus… szólok neki, ez így nem lesz jó, nem sprinter világbajnokság ez. De megnyugtat, ez az ő technikája, egy vad, pár másodperces vágta után elengedi és lassan simogat a kezével.
Háááát furcsa egy technika. Én a lassú fokozatos begyorsítás híve vagyok. Mondjuk első alkalommal ezt nem tudhatja. Lehet, ez a technika a nyolcvanéves érzéketlen pöcsök számára megfelelő.

A harmadik ilyen gyors vágta után nem érzékeli hogy túllőtt a célon és akkor hagyja abba amikor már megindultam. Ezt azt jelenti hogy már átestem az orgazmusponton és az összehúzódásaim alatt viszont abbahagyta. Nagyon béna elélvezés lett ebből, már az is jobb ha a saját kezemmel csináltam volna.  Azért annyi jó volt, hogy amíg a szájában voltam legalább nem beszélt.

Szerintem alapvető szolgáltatói hiba, ha nem érzékeli, hogy az adott vendége milyen típusú, a csacsogást szereti vagy inkább a csendet. Nem kérdez, nem érdeklődik a vendégről, darálja a saját mondókáját. Hát így jártam, nálam abszolút nem ajánlott kategória, erotikából, intimitásból megbukott. Én ezért mentem volna, mert otthon ez hiányzik.

csinovnyik