Masszőrkereső

-

masszázshirdetés feladás itt

Hogyan együnk egészségesen?

2016-12-07

Önnek is vannak néha falásrohamai? Szeretne egészségesen élni és táplákozni, de nem tudja, hogyan kezdjen hozzá? Íme a legfontosabb szabályok!

 

Tippek az egészséges étrendért

  • Tarka tányér: Minél változatosabban, minél többféle élelmiszerből, különböző ételkészítési módok felhasználásával állítsuk össze az étrendünket. Ne ragaszkodjunk a megszokotthoz, ízleljünk meg más ételeket is, hogy minden szükséges tápanyagot megkapjon a szervezetünk.
  • Zsír-KÖSZ, NEM! Olajban sütés helyett részesítsük előnyben  a gőzölést, a párolást, a fóliában, teflonedényben, mikrohullámú sütőben készítést. Mellőzzük a rántást, inkább  kevés liszttel, keményítővel készítsünk habarást.
  • Amit muszáj: Naponta fogyasszunk tejterméket  (pl.tejet, túrót, aludttejet, kefírt, joghurtot) és rendszeresen, naponta többször is együnk nyers zöldségfélét, gyümölcsöt, párolt főzeléknövényt.
  • Többször is!  Naponta legalább ötször étkezzünk, egyik étkezés se legyen túlságosan bőséges vagy nagyon kevés.  Együnk nyugodtan, kényelmes körülményeket teremtve és a főétkezések mellett ne hagyjuk ki a tízórait, az uzsonnát sem. Így elkerülhetjük a falásrohamokat és ezáltal a feleslegesen bevitt kalóriákat is. 

-LaM-


 

Új képek

Carmen

2021-02-24

Carmen

Judit

2021-02-24

Judit

Anita

2021-02-22

Anitamasszőzök
masszőzök.hu

az okleveles szolgáltatók oldala

mi a különbség a masszőr és a masszőz között?
 

masszázs beszámolók

nézze meg a masszázsinfó

masszázsinfó csatorna a youtube-on

csatornáját, ha tetszett,
iratkozzon föl izibe'

masszázsinfó a facebookon
Kövessen minket a fészbúkon!

Ha pedig értesítést kér az új masszőrökről, jelentkezzen a masszázsinfó csoportba!