Masszőrkereső

-

masszázshirdetés feladás itt

Hogyan védekezhetünk a földsugárzások ellen?

2016-11-08

Megbetegít az otthonod? Állandósul az émelygés, fejfájás, rossz közérzet? Ha ezeket a panaszokat tapasztalod, alaposan mérd fel az otthonod veszélyes pontjait. Sokat hallottunk már a káros földsugárzásokról, így arról is érdemes pár szót ejteni, hogy mi a teendő, ha ágyunk vagy munkaasztalunk rossz helyen van...

 

A földsugárzást, a káros vízereket már az ókorban is érzékelték, keresték az emberek, az egyiptomi, arab történetírókon keresztül az ősi kínai kőfaragásokig számos helyen fellelhetők az erre vonatkozó utalások. Sajnos, nincs olyan tudományos mérőeszköz, amivel hitelesen mérhetők lennének a földsugárzások – ma is csupán a rezgéseket kereső ember képességére, érzékenységére lehet támaszkodni. Ha ágyunk vagy munkaasztalunk rossz helyen van, természetesen a legkézenfekvőbb az ágy áthelyezése egy semleges területre. Ez általában elegendő is... Azonban sok lakásban ez megoldhatatlan, ezért rengetegféle "kihárító" eljárás és segédeszköz van forgalomban. Ezek egy része nem több mint babonás hiedelem, mások inkább üzleti fogások. A jól tájékozott érdeklődőnek hasznos, ha tudja, melyek ezek, mielőtt jelentősebb összeget kifizet érte.  Mindenképpen fontos tudni, hogy végleges hatású "kihárító" tárgy vagy eljárás nem létezik, de ideig-óráig egészen egyszerű módszerekkel is segíthetünk magunkon. Íme néhány "földsugárzás-ellenes" csodaszer: parafinlap, birkagyapjú takaró, ágy alá szórt biobúza, vadgesztenye, kerek kavicsok, piros pöttyök fehér papírlapon, kis piramis, tekercsrugók, mezopotámiai szobor fotója, rézbevonatú lepedő, hieroglifák (egyiptomi írásjelek), kristálydarabkák…

A szakértő tanácsai:
A földsugárzások a Föld keletkezése óta léteznek, és az emberiség hajnala óta ismerjük őket, tudunk a létezésükről. A nomád népeket nem zavarta, hiszen nem laktak évekig ugyanazon a helyen, így ha véletlenül rossz helyen telepedtek volna le, akkor sem volt elég idő arra, hogy betegség alakuljon ki. Csak a modern kori ember ágya van évtizedekig változatlan helyen, ezen kívül csak a modern kori ember immunrendszere van ilyen sok ellenséges hatásnak kitéve.

A földsugárzások ártalmas hatásainak kivédésére az egészséges életmód szabályai érvényesek:
-Rendszeres méregtelenítés, illetve szakszerűen megválasztott diéta, helyes táplálkozás
-Gyógynövények, egészségfokozó táplálék-kiegészítők alkalmazása.
-Optimista gondolkodás, egészséges emberi kapcsolatok és érzelmek. (Lelki higiénia.)
-Aktív, testalkatnak megfelelő mozgás, sport, testedzés.
-Relaxációs gyakorlatok, meditáció.
-Kapcsolat a természettel, feng shui, természetes anyagok alkalmazása a lakásban,és ha lehet, a munkahelyen is.
-Jó kapcsolat a testtel: masszázs, jóga, gyógyfürdők.

A geopatikus terhelések jellemző helyei

A szakirodalom szerint a Földet a mágneses pólusok irányába törő erővonalak, az úgynevezett Hartmann-vonalak hálózzák be. A fő feszültségi vonalak, az izgató sávok általában észak–déli irányban kétméterenként fekszenek, míg az ezekhez kapcsolódó kelet–nyugati sávok 2,5 méteres szünetekkel követik egymást. A 15–30 cm széles sávok elhelyezkedése geológiai tényezőktől függ. A háló metszéspontjai, ahol a különböző irányú sávok találkoznak, kétszer olyan erősen sugároznak, mint maguk a sávok. Tehát Hartmann-sávok a Föld negatív és pozitív mágneses erőterének találkozásainál jönnek létre, és egy háromdimenziós térrácsrendszert alkotnak. Állítólag Magyarországon egy rács mérete szabadtérben 2,8 x 1,9 méter, zárt térben azonban az erővonalak elhelyezkedését módosíthatják a berendezési tárgyak és a falak.

Fontos tudnod! A Hartmann-sávok legerősebben éjfél és hajnali három óra között sugároznak – ha ebben az időszakban rendszeresen felébredsz, valószínű, hogy Hartmann-vonal halad át a testeden. A föld alatti vízfolyások, patakok a Hartmann-sugárzáshoz hasonlóan különböző helyeken kereszteződnek. Veszélyességük nem attól függ, hogy mennyi víz folyik bennük, sokkal inkább attól, milyen erős a vízfolyás. A föld alatti állóvizek ezzel szemben veszélytelenek. A földsugárzások állandó sugárterhelést jelentenek az élőlényekre. A emberi szervezet hozzászokott ehhez a háttérsugárzáshoz, azonban az említett metszéspontokban kialakuló sugárdózis már erőn felüli megpróbáltatást jelenthet.

Amire érdemes odafigyelned! Kifejezetten nyugtalan alvás, forgolódás az ágyban, gyötrő álmok, az említett felébredés az éjfélt követő órákban, levertség, depresszió - ezek a panaszok mind arra is utalhatnak, hogy káros rezgések, sugárzások érik a szervezetedet.

-LaM-