Masszőrkereső

-

masszázshirdetés feladás itt

Így kell vendéget fogadni?

2018-06-05

Nagyon egyet tudunk érteni Misával, aki első felháborodásában hátat fordított az őt fogadó masszőrhölgynek, a másodikban pedig elküldte a kalandját a masszázsoldalunkra. Vegyék észre a lányok, hogy nem csak a fotókon kell jól kinézni! A hölgy nevét és telefonszámát természetesen kisípoltuk a sztoriból.

Szóval épp a szépsége fogott meg, a tekintete, a sminkje, a jó ízléssel összeválogatott, mégis kacér ruházata. Aki a zuglói társasházban ajtót nyitott, mintha ugyanennek a nőnek a legrosszabbik kiadása lett volna.
Mackónadrágban volt, lyukas pólóban amit nem sokkal az érkezésem előtt le is evett vagy leivott, mert a melle fölött pecsétek díszítették, a haja lenőve és zsírosan, csomókba tapadva. Nncs annál gusztustalanabb, mint amikor valaki a sötét haját szőkére festi, de hagyja annyira elnőni, hogy a választékánál hár kétujjnyi őszesbarnás csík van.

Basszus, kinézek egy frissen fodrászolt kozmetikázott, miniszoknyás, magassarkús nőt és ajtót nyit egy lompos bányarém, mezítláb, repedt és koszos sarokkal. Egyszerűen hányingerem lett tőle. Mondtam neki hogy legközelebb ha vendéged jön, szedd rendbe magad és be se mentem a lakásba. A csajszi erre vállat vont és bevágta az ajtót. Lesheti hogy mégegyszer felhívom, vagy odamegyek. (... itt volt megint a pontos cím. a szerk.

Milyen masszázs várható egy ilyen ribizlitől?
 

Welcome

Andi

2021-04-10

Andi

Böbe

2021-04-07

Böbe

Új képek

Carmen

2021-04-08

Carmenmasszőzök
masszőzök.hu

az okleveles szolgáltatók oldala

mi a különbség a masszőr és a masszőz között?
 

masszázs beszámolók

nézze meg a masszázsinfó

masszázsinfó csatorna a youtube-on

csatornáját, ha tetszett,
iratkozzon föl izibe'

masszázsinfó a facebookon
Kövessen minket a fészbúkon!

Ha pedig értesítést kér az új masszőrökről, jelentkezzen a masszázsinfó csoportba!