Masszőrkereső

-

masszázshirdetés feladás itt

Így verték át régen az ügyfeleket

2017-10-18

Húsz éve a lányok nem az interneten, hanem újságokban hirdettek, láttam egy csábító hirdetést. Jennifer érintése elvarázsol - így szólt a szöveg.
Kicsit lombozta a lelkesedésemet, amikor megtudtam: Kőbánya szívében van a masszázskuckó. Jennifer elcsacsogta, hogy két oklevele van és ezekkel külföldön is dolgozott már. Talán meg kellett volna kérdeznem, hogy mit, bár nyilván nem árulta volna el az igazat.

ilyen lenne Béla, ha létezneA Kőrösi Csoma út melletti lakótelepen tanáltam meg a panelházat.
- Megjöttél, drága? - kérdezte a kaputelefonban egy búgó hang és az ötödiken várt rám Jennifer, a hosszú fekete hajú, nagy barna szemű lány.
Elsőre nagyon sokminden nem tetszett, de annyira nem taszított, hogy sarkonforduljak.
A lány egyáltalán nem volt olyan kedves, mint amíg csak telefonon érintkeztünk, inkább mustrálgatott szigorúan, mint valami eladó lovat.
A lakás egy áporodott szagú, szegényes, rendetlen putri volt, az előszobában rengeteg piszkos, széttaposott cipővel, rossz tűzhellyel, egykerekű kerékpárral, kibelezett bőgőtokkal (vonó nélkül).

A pénzt előre kérem - mondta Jennifer - és nekem bár ez sem tetszett, de lepengetten a négy darab ezrest (akkoriban egy tankolás is kábé ennyibe került). Fiatal voltam, kalandvágyó és ha már egyszer kimentem Kőbányára, akkor nem fogok apróságokkal szarakodni. A lány egy kicsit barátságosabb lett, megmutatta a lepedővel leterített franciaágyat és vetkőzetni kezdett, hogy menjünk gyorsan drágám fürdeni, akarsz együtt tusizni? - Akartam, de igyekeztem a cuccaimat nagyon együtt tartani és végig a táskám közelében maradni. Az sem tetszett ugyanis, ahogy Jennifer leplezetlen kíváncsisággal végignézte a fizetés összes mozzanatát, különös tekintettel a táskám és a bukszám tartalmára.

Beléptem a kádba.
Jennifer is vetkőzni kezdett, amire megszólalt a mosógépre helyezett telefonja.
Felvette.
Nem hallottam, hogy bárki is beszélt volna benne, de Jennifer először kiáltott egy nagyot, majd hebegni kezdett. Letette a telefont és rámnézett:

- Baszki, mindjárt itt a férjem. Öltözz fel gyorsan és tűnj el!

Még szerencse, hogy nem nyitottam ki a csapot, így szárazan kiugrottam a kádból és elkezdtem magamra kapkodni a ruháimat, Kell a fenének valami családi balhé!

Elkészültem, Jennifer a kezembe nyomta a táskámat és tuszkolt a kijárat felé.

- Megállj, kicsi, kérem vissza a pénzemet!
- Azt hagyjuk most, tűnj el minél előbb, mert ha ez az állat itt talál, megöl mindkettőnket. Majd legközelebb jössz ingyen!
- Nem, ez így nem lesz oké. Én addig nem megyek innen, amíg vissza nem kapok a zsozsót!
- Nem érted, hogy ez nem viccel? Én nem akarok meghalni!
- Egyelőre én sem - csitítottam a rémült szerepet játszó nőstény ripacsot. De négyezer forint az ára a távozásomnak.
- Mingyárt itt a Béla! Már ült súlyos testi sértésért.
- Én is. Egyszer egy taxist vágtam úgy pofán, hogy eltört az orra.

Közben rájöttem, hogy ez az egész egy szánalmas műsor.
Kötöttem az ebet a karóhoz, márpedig én addig el nem megyek, amíg a pénzemet vissza nem kapom, a lány pedig bevetett egy egész mesedélutánra való trükköt.
Végül visszakaptam a lét és eljöttem.

Biztos akartam lenni a dolgomban, ezért ténferegtem még egy kicsit a kapu közelében, mondván, megnézném én magamnak ezt a vadállat Bélát.

Nemsokára egy szemüveges, kesehajú nyüszöge jelent meg, aki némi bizonytalankodás után rácuppant ugyanarra a csengőgombra, amelyikkel nemrég még én szóltam fel az én Jenniferemhez. 

- Megjöttél, drágám? - így a már ismert hang. A zavart viselkedésű fiatalúr remegő kézzel csapott le a berregő nagykapura, ám nem bírtam ki hogy utána ne szóljak:

- Jenniferhez mennél, drágám?

A fiú összerezzent és hirtelen nem tudta, erre mit mondjon.
Megsajnáltam és felvilágosítottam: ő lett volna a következő balek.
Nem lett.

Jennifert nem sokkal később felismertem a Maglódi úton. Akkor nem a testét vagy az okleveleit árulta, hanem a börtön felé integetett egy fehér zsebkendővel, hatalmas betűket rajzolva a levegőbe, ahogy ezt tették akkoriban sokan - és teszik talán épp most is.
Lehet hogy a Béla azóta már kiszabadult, sőt, meg is javult, de nagyon!

 

RoK

 

 

A szerkesztő utószava
Ez itt a masszazsinfo.hu.
17 éve dolgozunk azon, hogy ilyen és a másik oldalunkon ma megjelent sztorik ne fordulhassanak elő.
Úgy tudjuk, nem eredménytelenül...