Masszőrkereső

-

masszázshirdetés feladás itt

Illatban az egészség

2017-01-16

Élénkít, csillapítja a fájdalmat, felébreszti a szervezet öngyógyító erejét. Csoda, hogy a sokoldalú aromaterápia reneszánszát éli? Íme néhány probléma, amire jól használható!

 

Az olajok célzottan jól alkalmazhatóak bizonyos betegségek esetén, hiszen egyrészt a bőrön áthatolva képesek bekerülni a véráramba, másrészt a limbikus rendszeren keresztül az agyműködést és az érzelmeket is befolyásolják, így hatékony hangulatjavítók lehetnek a borús napokon.

Stressz: A megnövekedett adrenalin- és noradrenalin felelős az idegességért, a magas vérnyomásért, az alvászavarokért és a keringési elégtelenségért. Hatékonyan hathat:Eukalyptus citriodora, levendulaolaj, jojobaolaj.

Herpesz: A fertőzést egy, a szervezetben lappangó vírus okozza, amely akkar lép működésbe, amikor az immunrendszer legyengül. Hatékonyan hathat: A gerániumolaj, Eucalyptus globulus,.

Nátha: A köhögés mellett a másik tipikus tünet a felső  légutak gyulladása. A kezelés lényege : a tünetmentesség visszaállítása. Hatékonyan hathat: A teafaolaj,  zsályaolaj, eukalyptusolaj, borsmentaolaj, 

Szájszag: Bizonyos fog-és ínybetegségek, anyagcserezavarok, továbbá az erősen fűszeres ételek kapcsán szájszag keletkezhet. Hatékony lehet: A mentaolaj, kakukkfűolaj, teafaolaj,  levendulaolaj.

Illóolajokkal otthonos hangulatot is teremthetünk a lakásunkban, de egyszerre csak egy készítményt használjunk és mindig csak kis mennyiségben, hiszen az illóolajok hosszú időre garantálják a kellemes illatot.

-LaM-

Welcome

Andi

2021-04-10

Andi

Böbe

2021-04-07

Böbe

Új képek

Carmen

2021-04-08

Carmenmasszőzök
masszőzök.hu

az okleveles szolgáltatók oldala

mi a különbség a masszőr és a masszőz között?
 

masszázs beszámolók

nézze meg a masszázsinfó

masszázsinfó csatorna a youtube-on

csatornáját, ha tetszett,
iratkozzon föl izibe'

masszázsinfó a facebookon
Kövessen minket a fészbúkon!

Ha pedig értesítést kér az új masszőrökről, jelentkezzen a masszázsinfó csoportba!